18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

R.Sociedad Nihat’ı satışa çıkardı

Mali krizdeki İspanyol Kulübü, 6 aydır maaş ödeyemediği milli futbolcuyu satışa çıkardı. Bask kulübü bu satıştan 10 milyon euro bekliyor.

İspanya’da Real Sociedad’ın formasını giyen milli futbolcumuz Nihat Kahveci, Bask takımının mali krize girmesi üzerine satış listesine konuldu. Nihat’ın Sociedad’dan aylardır maaş alamadığı da ortaya çıktı. İspanya’da kötü günler geçiren Real Sociedad, yaklaşık 20 milyon euroya yaklaşan borçlarını ödemek için Nihat’a müşteri aramaya başladı. 6 aydır maaşını alamayan Nihat’ın da tekliflere açık olduğu, milli futbolcumuzun özellikle İngiltere’den ciddi teklifler aldığı ve Real Sociedad’tan ayrılmasının an meselesi olduğu belirtiliyor. Nihat ile halen 1,5 yıllık sözleşmesi bulunan Bask takımının bu transferden yaklaşık 10 milyon euro kazanması bekleniyor. Real Sociedad’ın ciddi bir teklif gelmesi halinde Kovaçeviç’i de satacağı gelen haberler arasında.


Nihat’a daha önce Fenerbahçe ile Valencia teklif götürmüş, ancak Real Sociedad’ın yüksek bonservis istemesi üzerine bu transfer girişimleri askıya alınmıştı.


HÜRRİYET
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2005 Perşembe 17:07:20
Güncelleme :20 Ocak 2005 Perşembe 19:26:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?