22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Ragıp:Carlos bana yumruk attı

Kayserisporlu futbolcu maçın ardından Lig TV'ye yaptığı açıklamada, maçın sonlarında yaşanan gerginlik esnasında R.Carlos'un durup dururken kendisine yumruk attığını söyledi.

Ragıp konu hakkında, "Aurelio benim üstüme gelirken Mehmet onu tutmaya çalıştı ancak daha sonra olayla ilgisi olmayan Roberto Casrlos arkadan gelip kulağıma doğru bir yumruk attı. Bu yüzden o kadar sinirlendim," diye konuştu.

..
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2007 Pazar 19:24:56
Güncelleme :11 Kasım 2007 Pazar 19:27:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yaşar ünal IP: 88.232.38.xxx Tarih : 11.11.2007 23:44:59

Attıysa ayıp etmiş!Ancak Ragıp'ın saha içerisindeki provakatörlüklerini herkes gördü.Bence Ragıp ciddi anlamda kalitesizlikler sergileyerek,özellikle FB'lilerin gözünde kendini düşürdü.Gerçi bu tarz hareketleri teknik direktör Tolunay'da dahil birçok Kayserili yaptı.Uydurma sarı kartlarla atılan Edu ve Lugano'ya yapılan açık penaltıya rağmen,Tolunay'ın "Galibiyetin zevkini çıkarıyoruz"şeklindeki açıklamaları oldukça garip.Bu işin rövanşını da unutmamak lazım.Kısacası hakemin hediye ettiği bu galibiyete bu kadar sevindirik olmamak gerek.Kayseri iyi bir takım.Ancak bugün aldıkları galibiyete şaibe karışmasaydı daha onurlu ve anlamlı olurdu.Hakem Demiray,Kayseri'nin galibiyetini kirletti.Şu kesin ki bu Federasyon ve uyruğundaki MHK ile ligimiz kötü olaylara gebedir.YAZIK!