30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Real’in gözü Güiza’da

Sakatlığı nedeniyle sezonu kapayan Van Nistelrooy’un yerine transfer yapmayı planlayan İspanyol kulübünün ocak ayında almak istediği golcüler arasında F.Bahçeli oyuncu da var.


F.BAHÇE’nin İspanyol yıldızı Daniel Güiza, Real Madrid’in transfer gündeminde. İstikrarsız günler geçiren ve aldığı sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Real Madrid Yönetimi’nin devre arasında kadroya yeni isimler katmak için kolları sıvadığı öğrenildi.

Sakatlığı nedeniyle sezonu kapayan Hollandalı golcü Nistelrooy’ın yerini doldurmak isteyen İspanyol kulübü, sarı lacivertli takımda beklenen noktaya henüz ulaşamayan Güiza’yı almak istiyor.

Milli Takım’da

İspanya Milli Takımı’nın Şili ile oynayacağı maçın aday kadrosuna çağrılan Güiza’nın yanı sıra ünlü isimler de transfer listesinde bulunuyor. İspanyol basını, Real Madrid’in aradığı forvet oyuncular için aday listeler yayınlarken, Güiza da olası transfer edilebilir futbolcular arasında gösterildi. AS ve Marca gibi spor gazeteleri, Real Madrid Kulübü’nün spor direktörü Pedja Mijatoviç’in, öncelikli olarak Hernan Crespo (İnter), Diego Milito (Genova), Mauro Zarate (Lazio), Jan Huntelar (Ajax) ve Mario Gomez (Stuttgart) isimleri üzerinde durduğunu iddia ediyor.

Bu gelişme üzerine F.Bahçe Yönetiminin nasıl bir tutum sergileyeceği merakla bekleniyor. Geçtiğimiz yıl İspanya Gol Kralı olan Güiza’ya 14 milyon Euro bonservis ücreti ödeyen sarı lacivertli yönetim, bir taraftan alternatif arayışına girdi, bir taraftan da teklif gelmesi halinde nasıl bir karar vereceğini tartışmaya başladı.

hürriyet
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 18:30:58
Güncelleme :16 Kasım 2008 Pazar 18:02:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?