19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Rıdvan Dilmen'den 3 yıllık şart

Adana'da yerel bir gazete tarafından düzenlenen "Sporda, yılın en iyileri seçiliyor" anketinde, Rıdvan Dilmen'e onur ödülü verildi. Dilmen, 3 yıllık anlaşma olursa önümüzdeki yıl bir takımı çalıştırmak istediğini söyledi.

Rıdvan Dilmen, Ekspres Gazetesi tarafından düzenlenen ödül töreni nedeniyle geldiği Adana'da, Turkcell Süper Lig'de Adana takımlarının bulunmamasına üzüldüğünü söyledi.

Sezon öncesi 6-7 kulüpten teklif geldiğini ifade eden Dilmen, yayıncılık sözleşmeleri nedeniyle teklifleri değerlendiremediğini, ancak, önümüzdeki sezon bir takım çalıştırmayı düşündüğünü kaydederek, "Önemli olan bir şeyler başarmak, bu da ancak belli bir sürede olur. Bu nedenle, gideceğim takımla 3 yıl çalışmak şartını arıyorum" dedi.

Bir soru üzerine Fenerbahçe'nin iyi bir tempo yakaladığını vurgulayan Dilmen, "Fenerbahçe, golde, ligde ve UEFA'da her zaman sorun yaşıyordu. Bu üçünü hiç bir zaman bir arada götüremiyordu. Ancak, bu sezon iyi ve geniş bir kadrosu var, üçünü de güzel bir şekilde yürütüyor" diye konuştu.

Dilmen, daha sonra Ekspres Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bülent Yardımcı'dan ödülünü aldı. Törende ayrıca, yılın antrenörü, sporcusu, spor adamı ve takımları dallarında dereceye girenlere de ödülleri verildi.
aa
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2006 Pazartesi 21:47:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?