27
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Roberto Carlos bin pişman!

Yıldız futbolcu, "Ne Fenerbahçe’ye ne de Chelsea’ye gitmedim. Real Madrid yönetimi sözleşme yenileme teklifi sözünü yerine getirmedi" diyerek isyan etti. Sambacının devre arasında Fenerbahçe’ye gelebileceği konuşuluyor.

REAL Madrid’in Brezilyalı ünlü sol ayağı Roberto Carlos düzenlediği basın toplantısında, kulübünün F.Bahçe ve Chelsea’ye gitmemesi için kendisine önerdiği sözleşme yenileme teklifi sözünü henüz yerine getirmediğini savunarak pişman olduğunu söyledi.

Sözünde dursunlar

Roberto Carlos, uzun süre Türk futbol kamuoyunu meşgul etmiş ve Fenerbahçe ile kesin olarak anlaştığı yolundaki haberlere rağmen, Fabio Capello’nun göreve gelişle vazgeçmiştim.

Real Madrid Başkanı Ramon Calderon ile Sportif Direktör Pedja Mijatoviç’in kendisine bir yıl daha Madrid takımında kalması için sözleşme teklif ettiğini hatırlatan Roberto Carlos, "Benden istenilenleri yerine getirdim. Ne Fenerbahçe’ye ne de Chelsea’ye gitmedim. Şimdi ise Real Madrid yönetiminin bana verdiği sözün arkasında olmasını isterim" dedi.

Real Madrid taraftarlarıyla hiç bir problemi olmadığını ve yıllardır top koşturduğu kulüpte kalmayı kendisinin de istediğini hatırlatan Carlos, Türkiye’den ve Chelsea’dan gelen cazip teklifleri Real Madrid yönetimin verdiği sözden dolayı kabul etmediğini belirterek, "Böyle devam ederse, devre arasında kendi kararımı kendim verebilirim. Zira yönetim verdiği sözü tutmamakta ısrarlı" yorumunu yaptı.

Devre arasında gelebilir

Carlos, "Mademki bu olmayacaktı gitmeme neden engel oldular" diyerek de İspanyol takımını, gazeteciler önünde suçladı.

Bu arada İspanya’da yayınlanan Sport ve El Mundo Deportivo Gazeteleri de Carlos’un Fenerbahçe’nin teklifini kabul etmediğinden dolayı pişmanlık duyduğunu yazdılar. Real Madrid’in Roberto’ya Fenerbahçe’nin önerdiği şartlardan daha iyisini sunarak bu futbolcuyu takımda tuttuğunu vurgulayan gazeteler Brezilyalı milli futbolcunun kulüpte zor anlar yaşadığını, bu durumun devam etmesi halinde ise devre arasında sarı-lacivertli takıma gelmesinin tekrar gündeme gelebileceğine dikkat çektiler.

F.Bahçe yönetimi ise bu konuda sessizliğini koruyarak, Roberto Carlos defterinin kesin olarak kapandığını dile getiriyor.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2006 Cumartesi 03:00:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?