22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Rüştü G.Saray'a Tuncay Milan'a

Adnan Polat’ın Rüştü’ye, transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi. Tuncay da F.Bahçe’yle anlaşamazsa, yıllık 3.5 milyon Euro öneren Milan’a gidecek.

ŞAMPİYON Fenerbahçe’nin yıldız futbolcularına transferin gözdesi oldu. Kaptan Ümit Özat’ın Köln’le anlaşmasının ardından, kaleci Rüştü Reçber’e Galatasaray’ın, Tuncay Şanlı’ya da Milan’ın talip olduğu iddia edildi.

Bugüne dek gelen teklifleri, "Önce Fenerbahçe ile görüşeceğim" diyerek, hiç düşünmeden geri çeviren Rüştü Reçber’in, teknik direktör Zico’nun, "Rüştü bizim üçüncü kalecimizdir" şeklindeki açıklamasının ardından takım arayışına başladığı belirtildi. Yöneticilerden de beklediği ilgiyi göremeyen Rüştü’nün huzursuz olduğunu öğrenen Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat’ın, ortak bir arkadaşları aracılığıyla milli kaleciye transfer önerisinde bulunduğu ileri sürüldü.

Rüştü kutlamalara katılmadı

Rüştü Reçber’in, dün Şükrü Saracoğlu Stadı’nda olmasına rağmen kutlamalara katılmaması ve takım fotoğraflarına girmemesi, tecrübeli kalecinin küskün olduğu yorumlarına yol açtı. Ancak konuyla ilgili açıklama yapan Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı, "Rüştü, ameliyat olan Appiah’la birlikte tribünde oturdu. Appiah ameliyatlı olduğu için saha içindeki kutlamalara katılması mümkün değildi. Rüştü de onun yanında oturuyor" dedi.

F.Bahçe olmazsa İtalya

Yurt içi ve yurt dışından çok sayıda teklif alan Tuncay Şanlı’nın takımda kalıp kalmayacağı da bu hafta belli olacak. Milli oyuncunun menajeri Erdinç Şehit, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerle görüşerek, şartlarını ortaya koyacak. Anlaşma sağlanamadığı taktirde Tuncay’ın, yıllık 3.5 milyon Euro teklif eden İtalya’nın ünlü kulübü Milan’a transfer olacağı belirtildi. Milli futbolcuya Milano kentinin diğer takımı İnter’in de talip olduğu ifade edildi. Öte yandan Trabzonsporlu yöneticilerin Rüştü Reçber ve Serkan Balcı ile bu hafta içinde bir görüşme yapacağı bildirildi.
Ajanslar
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2007 Pazar 08:12:48
Güncelleme :27 Mayıs 2007 Pazar 08:22:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vildanşayin IP: 85.108.183.xxx Tarih : 8.06.2007 23:44:23
tuncay bari sen gitme