16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Sabri karakolluk oldu

Galatasaraylı Milli Futbolcu Sabri Sarıoğlu, bayan arkadaşlarıyla dolaşırken kendisini görüntüleyen magazin gazetecileriyle tartıştı.

Kemaradan zorla kaseti almaya çalıştığı iddia edilen milli futbolcu ile gazeteciler birbirinden şikayetçi olunca polis merkezine götürüldü. Her iki taraf da ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, Sarıoğlu, özel aracının bulunduğu yere kadar ekip otomobiliyle götürüldü. Sarıoğlu'nun kendisini takibe devam eden gazetecileri atlatmak için sık sık trafik kurallarını ihlal etmesi dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre Galatasaraylı milli futbolcu Sabri Sarıoğlu, dizi oyuncusu iki bayan arkadaşıyla İstiklal Caddesi'nde dolaşırken magazin basını tarafından görüntülendi. Kendisini çeken kameraları fark eden milli futbolcu, gazetecilerden çekim yapmamalarını istedi. Kameraların çekime devam etmesi üzerine Sarıoğlu ile magazin gazetecileri arasında tartışma yaşandı. Polisin olay yerine gelmesinden sonra birbirinden şikayetçi olan Sarıoğlu ve gazeteciler polis merkezine götürüldü. Sarıoğlu ve gazeteciler burada ifadeleri alındıktan sonra savcı tarafından serbest bırakıldı. Polis merkezi önünde bekleyen basın mensuplarının görüntü almasına imkan vermemek için milli futbolcu Sabri Sarıoğlu, polis hızlı bir şekilde polis otomobiline bindirilerek götürüldü. Bunun üzerine basın mensupları da ekip otomobilini takibe aldı. Polis tarafından Taksim'de bulunan The Marmara Oteli'ne bırakılan Sarıoğlu, otelin otoparkındaki aracına binerek dışarı çıktı. Sarıoğlu, gazetecileri atlatma için çevrede uzun süre tur attı. Sarıoğlu'nun gazetecileri atlatmaya çalışırken ters dönüş yapıp trafik kurallarını ihlal etmesi ise dikkat çekti. Sarıoğlu, uzun süren çabaları sonucunda gazetecileri atlatmayı başardı.

Sabri Sarıoğlu'ndan şikayetçi olan ATV'de yayınlanan Özel Hat magazin programının muhabiri Sinan Kerem Kalkıcı, polis merkezinden çıkışı sırasında meslektaşlarının olayla ilgili sorularını yanıtladı. Kalkıcı, dizi oyuncusu iki bayanla görüntülenen milli futbolcunun kaseti alabalmek için kendilerine saldırdığını idda etti.

Bu arada olayla ilgili görüntülerin bulunduğu kasete Cumhuriyet Savcısı tarafından el konulduğu öğrenildi.

zaman
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2007 Çarşamba 13:24:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?