19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Sadece lige motive olacağız

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kupadan uzaklaşmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtirken "Sadece lige konsantre olacağız" dedi. Genel sekreter Hasan Yener, "Bundan sonra tek kulvara yönelmenin belki artısı olabilir" yorumu yaptı.

TRABZONSPOR, Beşiktaş’a 2-1 yenilerek Fortis Türkiye Kupası’nda gruptan çıkma şansını mucizelere bırakırken kulüp başkanı Sadri Şener, kendileri için ligin önemli olduğunu söyledi. Şener, "Sadece lige konsantre olacağız. Bizim için artık lig önemli" dedi. Genel sekreter Hasan Yener ise bu sezon en iyi oynadıkları maçı kaybettiklerini öne sürdü.

Futbolda sonucun her şeyden önemli olduğunu vurgulayan Yener, şöyle devam etti: "İyi oynamak bazen sonuca yansımıyor. Beraberlik bize artı getirmeyecekti. O yüzden kazanmamız gerekiyordu ama olmadı.

Örnek davranış

Artık sadece lige motive olacağız. Bundan sonra tek kulvara yönelmenin belki artısı olabilir. Bizim sezon başında koyduğumuz hedef, bu yıl Avrupa kupalarına katılmaktı. Tüm gücümüzü lige vereceğiz ve en iyi yerde bitirmeye çalışacağız. Bu da Avrupa hedefimize ulaşmamıza yetecektir."

Teknik direktör Ersun Yanal ise Beşiktaş maçında girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini söyledi. Beşiktaş’ın çok iyi savunma yaptığını hatırlatan Yanal bordo mavili taraftarlara teşekkür ederek "Çok iyi bir bir centilmenlik örneği sergilediler. Oyuncuları yürekten desteklediler ve maçı kaybetmemize rağmen onları alkışladılar. Bu, Türkiye’ye örnek olacak bir davranıştı" dedi.

Derinden gitmeliyiz

TRABZONSPOR Kaptanı Hüseyin, Beşiktaş karşısında futbol adına tüm güzellikleri sahaya yansıtmalarına rağmen galip gelmeyi başaramadıklarını söyledi. Hüseyin, "İlk maçta yenilmiştik. Kupaya devam edebilmek için Beşiktaş maçının büyük önemi vardı. Maalesef bazen iyi futbol oynadığınız zaman maçı kazanamayabiliyorsunuz. Türkiye Kupası’ndan büyük ihtimalle elenmiş durumdayız. Ama hedeflerimizden biri de lig. Şu an ligin lideriyiz. İnşallah bunu böyle devam ettiririz. Sessiz ve derinden gitmek istiyoruz" dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 18:34:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?