20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Sadri Şener destek turunda

Trabzonspor başkan adaylarından Sadri Şener, 9-10 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan kongreye kısa bir süre kala destek turlarına çıktı.

Trabzonspor'da 9-10 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan kongrede başkan adayı olan Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, seçim turlarına çıkarak destek istedi.

Camianın nabzını yoklayan Sadri Şener, beraberinde yönetim listesinde bulunan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Mahmut Aksu ile birlikte Trabzon Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü İbrahim Özen'i ziyaret ederek yapılacak olan seçim öncesi destek istedi.

Trabzonspor Başkanı Adayı Sadri Şener, Trabzon Valisi Nuri Okutan'a makamında yaptığı ziyaret sırasında, Trabzonspor ve Trabzon için projeleri bulunduğunu belirterek, göreve gelmeleri halinde bu projelerin hayata geçirilmesinde devletin desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Trabzon Valisi Nuri Okutan ise , 9-10 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan kongrede Trabzonspor için yeni bir dönemin başlayacağını belirterek, "Sadri beyin adaylığının hayırlı olmasını diliyorum. Bu kongrede Trabzonspor'un daha güçlü bir şekilde çıkacağına inanıyorum. Trabzonspor için yeni bir dönem başlayacak. Bir Trabzonspor taraftarı olarak her zaman bize ne görev düşer ise düşsün onu yerine getirmeye hazırız" dedi.

Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu da makamında ziyaret eden Şener, "Başkanımızın sporun içinden gelmesi çok büyük avantajdır. Biz seçilirsek bu avantajı iyi değerlendireceğiz. Herkesin Trabzonspor'a destek olmasını bekliyoruz. Bu anlamda da başkanımızın bizim projelerimize destek vereceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu da, kendisine başarılar dileyerek, "Kendisinin geçmişte önemli başarıları oldu. Bu kongrede kendisine başarılar diliyorum. Biz belediye olarak her zaman Trabzonspor'un yanında olmak zorundayız. Çünkü, Trabzonspor Trabzon'un üst kimliğidir. Bu kimliğe herkesin elbirliğiyle sahip çıkması gerekir. Birlik ve beraberlik ortamı içerisinde Trabzonspor'u layık olduğu yere taşımalıyız" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2008 Çarşamba 14:52:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?