18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Sağlam geri döndü!

Spor Toto Süper Lig'de teknik direktör ayrılıkları sürüyor. Samsunspor'da Vladimir Petkovic ve Manisaspor'da Kemal Özdeş'in ardından Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam da görevinden istifa etti ama kısa süre sonra geri dönmek zorunda kaldı!

Süper Lig'in ilk yarısındaki performansıyla adından söz ettiren Mersin İdman Yurdu, son haftalardaki çöküşüyle dikkat çekti. Son 5 maçından mağlubiyetle ayrılan Akdeniz Ekibi, ligdeki en son galibiyetini 17 Aralık tarihinde Karabükspor deplasmanında 5-3'lük skorla aldı.

Dün akşam da Kayserispor karşısında alınan 2-1'lik yenilginin ardından yönetimle bir araya gelen tecrübeli çalıştırıcı Nurullah Sağlam istifa etti.

Bu karara çok üzülen futbolcular (25'i birden) toplanarak Nurullah Sağlam'ın odasına gitti ve onu bu kararından vazgeçirmeye çalıştılar. Tecrübeli teknik adam da oyuncularının bu isteklerine karşı koyamadı ve görevine devam etme kararı aldı...

Ligin 2. yarısındaki tüm maçları kaybeden ve 2012 yılında bir puan dahi alamayan Mersin İdman Yurdu, Türkiye Kupası'nda da evinde Sivasspor'a 3-1 mağlup olup elenmişti. Akdeniz ekibi ligde de 27 puanla 9. sırada...

 

...
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2012 Çarşamba 17:10:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?