15
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Sağlam haftanın 11'inin denedi

Beşiktaş ile Kasımpaşa arasında oynanan hazırlık maçı 1-1 berabere sonuçlandı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak yapılan karşılaşmada Beşiktaş'ın golünü 40. dakikada Koray atarken, Kasımpaşa'nın golünü ise 60. dakikada penaltıdan Erhan kaydetti.

Yağmur altında oynanan karşılaşmada siyah-beyazlılar Erdem, Ali Tandoğan, İbrahim Kaş, Baki, Tello, Koray, Mehmet Yozgatlı, Mehmet Sedef, Burak, Higuain ve Nobre 11'iyle sahaya çıkarken, 2. yarıda Ali Tandoğan'ın yerine Serdar Kurtuluş, Tello'nun yerine Bülent Uzun, Koray'ın yerine Cisse, Mehmet Sedef'in yerine Aydın Karabulut, Nobre'nin yerine Delgado, Burak'ın yerine de Gökhan Aydaş forma giydi.

Kasımpaşa ise sahaya Sineo, Yasin, Fatih, Jen, Serdar, Bastos, Alpaslan, Gökhan, Barbaros, Faruk ve Teho 11'iyle çıktı. Kasımpaşa'da 45. dakikada Fatih'in yerine Ender, 55. dakikada Teho'nun yerine Erhan, 60. dakikada Faruk'un yerine Göksel, 70. dakikada da Yasin'in yerine Ünal oyuna girdi.

Yarını dinlenerek geçirecek olan Beşiktaş, Trabzonspor maçı hazırlıklarını 15 Ekim Pazartesi günü yapacağı antrenmanla sürdürecek.

a.a
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2007 Cumartesi 22:04:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?