31
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Sağlam şampiyon belli olmaz dedi

Sarı-lacivertliler karşısında saha ve seyirci avantajını kullanarak önemli bir engeli aşmak istediklerini belirten Sağlam, “Bu avantajlarımızı Galatasaray ve Trabzonspor maçlarında da kullandık. Bu maça şampiyonluğu belirleyen maç diyemeyiz. Her hafta değişik takımlar puan kaybediyor. Fenerbahçe maçından çıkacak sonuç belki biraz şampiyonluk durumunu şekillendirebilir” diye konuştu.


Siyah-beyazlı teknik adam, “İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 11-11 oynansaydı sonuç farklı olur muydu?” sorusuna ise şu yanıtı verdi:
“Futbolda her şey olabiliyor. 11’e 10 avantajlı durumda oynadığınız maçları bile alamıyorsunuz. 10 - 15 dakika eksik oynamak bir takımı fazla etkilemiyor ama 50 dakika 10 kişi oynamak fiziksel yönden bizi olumsuz etkiledi. Bobo’nun neler hissettiğini biliyoruz. Dünyada ondan daha üzgün insan yoktur. Geçmişe takılıp kalmak bize bir şey getirmez. Bobo, Disiplin Kurulu’ndan bir ceza alacak. İnşallah bundan sonraki dönemdeki performansıyla yapmış olduğu bu hatayı telafi edecektir.”

 
Sağlam, kendilerinin Bobo’ya ceza konusunda, “Gündemimize bu ceza konusunu almadık. Önümüzde önemli karşılaşmalar var. Gerektiği zaman kararları veririz” dedi.
Ertuğrul Sağlam, kadro dışı bırakılan Ricardinho ile ilgili sorulara yanıt vermekten kaçınırken, “Bu konu ile ilgili konuşmak istemiyorum. Önemli bir maç oynayacağız. Ricardinho, Bobo ve ceza konularıyla konsantrasyonumuzu dağıtmak istemiyoruz. Takımdaki herkes, yönetim Fenerbahçe maçının nasıl iyi geçebileceğine odaklanmış durumda” diye konuştu.

Serdar Sarıdağ/Milliyet
Yayın Tarihi : 26 Mart 2008 Çarşamba 16:12:09
Güncelleme :26 Mart 2008 Çarşamba 16:30:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?