18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Sağlam'ın 55-0'a cevabı!

ERTUĞRUL SAĞLAM'IN BASIN TOPLANTISI

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yarın Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester United karşılaşmasında iyi futbol ve mücadele ile isimlerini tarihe altın harflerle yazdıracaklarını ifade ederek, "Futbolda inandığınız zaman oluyor. Yarınki karşılaşmayı da bu gözle değerlendirip puan alacağız" dedi. Sağlam, Manchester Teknik Direktörü Alex Fergusson'un Bursaspor maçı 55-0 kazanır açıklamasını ise şaka olarak nitelendirdi.

Atatürk Stadı'nda Şampiyonlar Ligi karşılaşmasıyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Sağlam, Valencia ile kötü bir başlangıç yaptıklarını ancak Glasgow Rangers ve Manchester karşısında daha iyi oynadıklarını hatırlatarak, "Eğer biz kendi gerçeklerimizle yüzleşip kendi potansiyelimizi sahaya yansıtırsak, yarın başarılı olabiliriz. 3 maç geçti. Her maç farklı tecrübe oluyor. Şimdi güzel bir fırsat var. Kendi sahamızda kendi taraftarımızın önünde Şampiyonlar Ligi'ne ısınmış ve havasını iyice tenefüs etmiş bir takım olarak karşımızda dünya devi var. Oyuncularımız için güzel fırsat olacaktır. İnşallah yarınki karşılaşmada iyi mücadele ve iyi futbolla tarihe altın harflerle geçmek istiyoruz. Ben buna inanıyorum. Çok zor bir rakiple oynuyoruz. Ama futbolda inandığınız zaman, kimsenin olmayacak dediği şeyleri yapabilirsiniz. O yüzden yarınki karşılaşmayı bu gözle değerlendirip ilk gollerimizi ve ilk puanlarımızı almak istiyoruz" dedi.

Sakat ve cezalı olmadığını anlatan Sağlam, bir gazetecinin Manchester Menajeri Alex Fergosson'un, "Bursaspor 55-0 maçı alır" açıklamasını ise şaka olarak değerlendirdi.

Sağlam, Fenerbahçe karşısındaki üst düzey temponun yarınki maçta fiziksel yorgunluk olarak yansıyıp yansımayacağı yönündeki soruya ise, "Bu duruma kendimizi alıştırdık. Değişikliklerle daha diri bir takımı sahaya çıkarabiliyorsunuz. Fenerbahçe karşılaşmasının avantaj teşkil edeceğini düşünüyorum. Böyle üst düzey ve yoğun oynamaya alıştık" cevabını verdi.

Sağlam, Sercan'ın kaçırdığı gollerle ilgili bir soruya ise, "Futbolda herşey oluyor. Kaleciler komik goller yiyebiliyor, forvet oyuncuları basit golleri harcıyor. Futbolun içinde olan şeyler. Biz iyiniyet ve mücadeleye bakıyoruz. Bizim için bu hataları giderme adına verdikleri uğraş önemli. Biz de hata yapabiliyoruz. Ülke olarak bu tür olaylara daha hoşgörülü yaklaşmalıyız. Bu durum da zaten en fazla Sercan'ı üzdü" karşılığını verdi.

ERTUĞRUL SAĞLAM'IN BASIN TOPLANTISI
ERTUĞRUL SAĞLAM'IN BASIN TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2010 Pazartesi 15:19:00
Güncelleme :2 Kasım 2010 Salı 00:28:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?