27
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Sahanın ortasında seks yaptık!

Hırvatistan Birinci Futbol Ligi takımlarından Dinamo Zagreb'de forma giyen ve geçtiğimiz sezon devre arasında Beşiktaş'ın da transfer listesinde olan Dino Drpic'in inanılmaz bir skandala adı karıştı.

Hırvat ekibi Dinamo Zagreb'in skandallarıyla ünlü 27 yaşındaki savunma oyuncusu Dino Drpic karıştığı bir olayla yine manşetlere çıkmayı başardı! Geçtiğimiz sezon devre arasında Beşiktaş'ın da transfer listesinde olan ancak taraftarlara poposunu göstererek büyük bir skandala imza attığı için transferinden vazgeçilen Drpic'in playboy sevgilisi Nives Celzijus, Sırbistan'da katıldığı bir şov programında inanılmaz bir itirafta bulundu.

Celzijus, Drpic'le birlikte bir maçın ardından sahanın ortasında seks yaptıklarını söyledi. Celzijus konuyla ilgili olarak yaptığı açılamada, "Dino stadyum görevlileriyle anlaştı ve stadyumun ışıklarını bize doğru çevirtti. Ve sonunda, sahanın ortasında seks yapma rüyasını gerçekleştirdi. Çok ahlaksızcaydı" dedi. 

27 yaşındaki model, olayın 2006 yılında İngiltere'yle Hırvatistan arasında oynanan ve Hırvatların 2-0 kazandığı 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri maçından sonra, Maksimir Stadyumu'nda gerçekleştiğini de söyledi.

Drpic'in İngiltere Premier Lig ekiplerinin transfer takibinde olduğu bir dönemde böyle bir olayla gündeme gelmesi İngiliz basınında manidar bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2009 Cuma 16:26:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?