18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Şahin: Cavcav'ın açıklaması talihsizdi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav`ın Fenerbahçe ile ilgili yaptığı açıklamalarının maksadını aşan, talihsiz bir açıklama olduğunu söyledi.

Şahin, Atatürk Havalimanı`nda yaptığı açıklamada, sorumluluk mevkiinde olan kişilerin konuşurken çok dikkatli olması gerektiğini belirterek, Cavcav`ın da hatasını anladığını kaydetti.

``Bunu önce kendim için söylüyorum. Dokuz düşünüp, bir konuşmalıyız`` diyen Şahin, ``Söz ağızdan çıkmadığı sürece bizim esirimizdir. Çıktıktan sonra biz onun esiri oluyoruz. Ancak bu tür konuları sürekli gündemde tutmak Türk sporuna ve futboluna zarar verir. İki güzide kulübümüzün başkanlarının bu açıklamaları, sadece ikisi arasında kalsa mesele yok. Ama dalga dalga iki kulübün taraftarlarına yansıyor. Bu da tribünleri farklı şekilde olumsuz yönlendiriyor. Tribünler dolmamaya başladı. Kulüp başkanlarının bunları düşünerek hareket etmesini istiyorum`` diye konuştu.

Ligin ilk yarısını da değerlendiren Mehmet Ali Şahin, ``Benim için Türk takımlarının Avrupa`daki durumu önemli. Şu anda Türk takımı kalmadı. Bundan da üzüntü duyuyorum. İkinci yarının gerek tribünlerdeki dostluk, gerekse sahadaki centilmenlik bakımından ilk yarıdan daha başarılı geçmesini diliyorum`` dedi.

aa
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2005 Çarşamba 14:23:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?