23
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Saidou: "Bana hayat verdi!"

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Alioum Saidou, teknik direktörü Eric Gerets'e övgüler yağdırdı.. Kamerunlu oyuncu, iletişimde mükemmmel bir insan olduğunu söylediği Belçikalı hoca için, "Bana tekrar hayat veren kişi oldu" dedi.

Sarı-kırmızılı kulübün aylık resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin Aralık sayısında röportajı yeralan Saidou, Belçikalı teknik adamın kendisine ilk günden itibaren çok iyi davrandığını belirterek, ''Malatyaspor'dan döndükten sonra takımla birlikte antrenmanlara çıkmak istedim. Gerets, tecrübeli bir teknik adam olduğu için bana bu şansı tanıdı. Bana tekrar hayat veren kişi oldu'' dedi.

Gerets'e çok şey borçlu olduğunu vurgulayan Kamerunlu futbolcu, bu borcunu takım arkadaşlarıyla birlikte takımı şampiyon yaparak ödeyeceğine inandığını söyledi. Alioum Saidou, Gerets'in futbolcuyla iletişimde mükemmel bir insan olduğunu da anlatarak, ''Eğer bir maçta kötüysen suratına söyler, hatalarını anlatır. Yeri geldiği zaman esprileriyle bütün takımı güldürür. Bize onun için sahada savaşma ilhamını veriyor. Sevgi varsa başarı vardır'' diye konuştu.

Galatasaray dergisi
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 14:52:52
Güncelleme :2 Aralık 2005 Cuma 15:38:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?