17
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Samsunspor Sakarya'da yara saracak

Samsunspor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Sağlam, sporcuların mücadele azmi ve kazanma hırslarını önlerindeki haftalara taşımaları halinde kaybettikleri puanları kat kat telafi edeceklerini söyledi.

Ertuğrul Sağlam, Gaziantepspor maçının sonuç olarak tatmin edici olmadığını, ancak sporcuların mücadelesi ve kazanma arzularının kendilerini çok memnun ettiğini belirtti. 10 kişi kalmalarına rağmen oyuncuların Gaziantepspor karşısında verdikleri mücadelenin geleceğe dair kendilerini umutlandırdığını anlatan Sağlam, "Biz bu mücadeleyi bundan sonraki haftalara taşırsak, Gaziantepspor maçında kaybettiğimiz üç puanı misli misli telafi edeceğimize inanıyorum. İnşaallah sporcularımızın mücadele azmi ve kazanma arzuları bundan sonraki haftalara da taşınır. O zaman kaybettiklerimizi çok kolay telafi ederiz" dedi.

Önlerindeki Sakaryaspor maçının kendileri için ligdeki en zor karşılaşmalardan biri olacağını dile getiren genç teknik adam, "Çünkü onlar artık ’tamam’ veya ’devam’ maçları oynuyorlar. Dolayısıyla kendi sahalarında oynayacağımız maçta da bir çıkış arayacaklardır. Onlar da bu maça çok önem veriyorlar. Bizim açımızdan, eğer rakipten daha iyi mücadele edersek, kalitemizi sahaya yansıtırsak, çok kolay geçer. Ama ’Sakaryaspor ligin sonuncusu, puanı yok’ düşüncesi ile gidersek, orada hüsrana uğrarız. Zor bir karşılaşma olacak ama kazanarak, kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz" diye konuştu.

samsun
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2004 Pazartesi 12:05:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?