22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Samsunspor'un zamana ihtiyacı var

Samsunspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü İmran Okumuş, Samsunspor'un zamana ihtiyacı olduğunu belirterek, lige puanla başlamalarının sevindirici olduğunu söyledi.


Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen İmran Okumuş, İstanbulspor maçını ve oynanacak olan Antalyaspor maçlarını değerlendirdi. Okumuş, "İstanbulspor maçına üzülsek mi, sevinsek mi? Bilmiyorum. Bu konuda sevinmek ve üzülmek arasında ikilem yaşadık. 3 puan bizim hakkımızdı. Ama deplasmanda 1 puan almakta çok önemliydi. İlk maçta puan almak bizi mutlu etti. Bizim en büyük problemimiz hazır olmayışımızdır. 3 puanın bu şekilde kaybettik.

 Samsunspor'un zamana ihtiyacı vardır. Taraftarlarımızdan
da süre istiyoruz. Zamanla çok iyi takım olacağımıza inanıyoruz. Takımımız hazır olsa bu takımın ligde yenemeyeceği takım olmaz" dedi.
Futbolcuların parasal sorunlarını çözdüklerini ifade eden Okumuş, "Sadece geriye başarı kaldı. Bu da yönetimin işi değil, futbol takımının işidir. Biz onlara iyi yöneticilik yapacağız, verdiğimiz sözleri yerine getireceği onlarda başarılı olacak" diye konuştu. Transferi Yönetim Kurulu'nun değil sahaya çıkan futbolcuların bitirebileceğini dile getiren Okumuş, "Futbolcular çok iyi futbol oynarlarsa transfer yapılmaz. Ama iyi oynamazsa takım kötü giderse mutlaka transfer yaparız. Prim sisteminde belirledik.


İç saha ve deplasmandaki beraberliğine bin YTL, dış sahada galibiyete 2 bin YTL prim vereceğiz. Aynı şekilde cezası da var. Ama biz 5 maçı geçtikten sonra maça göre prim sistemi uygulamayı düşünüyoruz" diye konuştu.


Antalyaspor maçının kulübün geleceği açısından çok önemli olduğuna dikkat çeken Okumuş, "Antalyaspor maçına bizim diriliş maçımız gibi bakıyoruz. Mutlaka 3 puan alacağız ve puan kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Kombine satışlarında kredi kartı uygulamasına başladıklarını ve gerektiğinde taksitli satış yapabileceklerini aktaran İmran Okumuş, SAMGAZ ile göğüs reklamı konusunda anlaştıklarını kaydetti. Okumuş, Antalyaspor maçının bilet fiyatlarını ise kale arkası 5 YTL, maraton 10 YTL, kapalı tribün 20 YTL ve VİP 40 YTL olarak belirlediklerini sözlerine ekledi.


Öte yandan Samsunspor, Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde günde çift idman yaparak Antalyaspor maçına hazırlanan kırmızı-beyazlı futbolcuların hırslı olması dikkat çekti. İdmanda düz koşu, kültür-fizik ve 5'i 2 top çalışması yapan futbolcular, daha sonra çift kale maç oynadı.

İha
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2007 Perşembe 02:19:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?