18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Saracoğlu'nda büyük buluşma

Fenerbahçe'de 3 aylık hasret bitiyor !.. Sarı lacivertliler, uzun bir aranın ardından Samsunspor maçıyla Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarıyla buluşuyor..

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda son olarak geçen sezonun 33. haftasında Galatasaray ile karşılaşan sarı-lacivertliler, 96 gün sonra evinde taraftarının karşısında maça çıkacak.

Sarı-lacivertliler, bu sezon kendi sahalarında Diyarbakırspor ile yaptıkları ilk maçı, Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun verdiği ceza nedeniyle seyircisiz oynamıştı.

Sahasında seyircisinin önünde çıktığı son maçta geçen sezon Galatasaray'ı 1-0 yenerek 16. şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe, bu sezon seyircisiz çıktığı maçta Diyarbakırspor ile 2-2 berabere kaldı.

-MUHTEMEL 11-
Teknik direktör Christoph Daum'un yarınki maçta Samsunspor karşısında sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11 şöyle: Volkan, Serkan, Önder, Luciano, Ümit, Selçuk, Aurelio, Appiah, Alex, Anelka, Nobre

FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Bülent Demirlek yönetecek. Karşılaşma, Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak.


İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2005 Cumartesi 16:48:21
Güncelleme :27 Ağustos 2005 Cumartesi 17:10:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?