30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Şaş Rize maçında oynamayacak

G.Saray teknik patronu, "Hasan'ın C.Brugge maçında gördüğü gereksiz sarı kart kararımı etkiledi. 10 kişi kalmak istemiyorum" dedi ve Carrusca'yı kadroya dahil etti. 

GALATASARAY Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, gereksiz yere kart gördüğü gerekçesiyle Hasan Şaş'ı bugün Ç.Rize ile deplasmanda oynayacakları Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçının kadrosuna almadı. Alman çalıştırıcı, "Hasan Şaş Ç.Rize kadrosunda olmayacak. Tercihimi böyle kullandım. Hasan'ın C.Brugge ile oynadığımız özel maçta gördüğü sarı kart kararımı etkiledi. Hasan daha önce de bu tür lüzumsuz kartları gördü. Hiçbir hoca sahada 10 kişi kalmak istemez. Ben de 10 kişi kalmak istemiyorum. Hasan'a ihtiyacım olduğunda yine kadroma alırım" dedi.

Takımda çok büyük değişiklikler olmayacağını belirten Kalli, "Çarşamba günü bütün futbolcularıma görev verdim. Hepsini görme fırsatı buldum. Carrusca'daki gelişmeler olumlu. Carrusca kadroda olacak. Carrusca ile daha önce konuştum ve böyle devam ederse oynayamayacağını, işinin zor olduğunu söyledim. Ama kendisi iyi çalışıyor ve formayı hak ediyor" diye konuştu.

Sakatlıklara değinen Kalli şöyle konuştu: "Bilhassa genç futbolculara fazla yükleniliyor. Onun için de ilerleyen yıllarda büyük sakatlıklar geçiriliyor. Tabii ki ilk yarıda yüksek tempoda oynadık. Dinlenmek için fazla bir zamanımız olmadı. Çok daha fazla sayıda maç oynuyoruz. Bunu kabullenmemiz gerekiyor. Program böyle ayarlanmış. Okan hazır değil biraz daha zamana ihtiyacı var. Bütün eksiklerimize rağmen moralimiz yerinde. Şimdiden isterdimki dört futbolcu aramızda olsun. Çünkü lig başlıyor ve onlarla beraber çalışmayı isterdim. Sakatlıklarımız da iyileştikten sonra istediğim seviyeye geleceğiz."

6 Kasım'da raporumu verdim

Transfer konusuna da değinen Alman teknik adam, bu konuda ise şöyle dedi: "Bu ayın sonunda süre bitiyor. 6 Kasım'dan itibaren transferlerle ilgili düşüncelerimi yöneticilerimiz ve menajerler biliyorlar. Bizim bırakabileceğimiz futbolcuları da biliyorlar. Çünkü o tarihte raporumu verdim. Üç haftalık bir süremiz var. Yöneticilerimiz transfer yapılacağını söylediler ve yapacaklarına inanıyorum. Şu an puan cetvelinde Sivas ve Fenerbahçe'nin gerisindeyiz ama en iyi avantaj bizde. Mayıs ayının sonunda ise başarılı bir şekilde ligin en üstünde bitirmeliyiz. Galatasaray'ın Genel Kurulu ve başkanlık seçimi takımımızı etkilemez."

Yayın Tarihi : 12 Ocak 2008 Cumartesi 14:15:40
Güncelleme :12 Ocak 2008 Cumartesi 14:24:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?