29
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Satılık oyuncular elde kaldı

Trabzonspor’un teknik direktör Ersun Yanal’ın isteği üzerine satış listesine koyduğu Erdinç, Hasan, Jabi ve Jefferson’un kendilerine kulüp bulamaması, yönetimde sıkıntı yarattı.

Bordo mavili takımda yapılan 20 transfere karşılık satış listesine koyulan 4 futbolcu için bugüne kadar teklif gelmediği öğrenildi. Erdinç, Hasan Üçüncü, Jabi ve Jefferson için için 400’er bin euro bonservis bedeli talep ettiklerini hatırlatan yöneticiler, “En ucuzunu 1 milyon euroya aldık, şimdi ise 400 bin euro satamıyoruz“ dediler.

Bu arada Trabzonlu olan Hasan Üçüncü’nün başka takıma gitmeme konusundaki ısrarını sürdürdüğü belirtildi. Trabzonspor’da kalmak için ne gerekiyorsa yapacağını söyleyen Hasan Üçüncü’nün ikna edilmesine çalışıldığı belirtildi.

ZAFER İÇİN CEVAP BEKLENİYOR

Trabzonspor’un kadrosuna katmak için uzun zamandır uğraş verdiği gurbetçi futbolcu Zafer Yelen için Hansa Rostock’un vereceği cevap bekleniyor. Alman kulübüne son teklif olarak 1 milyon euro öneren Genel Sayman Mahmut Aksu’nun transfere son noktayı koymak için tekrar Almanya’ya gideceği açıklandı.

AKYAZI PROJESİ SÜRÜYOR

Trabzonspor’un tesislerinin bulunduğu alana 2’nci bir uçak pist yapılması projesi için Devlet Hava Meydanları’yla görüşmelerin sürdüğü bildirildi. Buradan kulübe oldukça yüksek bir gelir getirmeyi amaçlayan Başkan Sadri Şener’in Akyazı’da yapılması gündemde olan yeni tesis için de sürekli olarak Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ile temas halinde olduğu belirtildi. Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ise Akyazı projesinin devlet desteği olmadan yapılmasının imkansız olduğunu söyledi.

..
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 12:49:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?