16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Schalke-Appiah flortü bitmiyor

Ligin bitimiyle beraber en çok konuşulan konuların başında Stephen Appiah'ın Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı geliyordu. Alman ekibi Schalke, Ganalı yıldızı ikna etmiş ancak Sarı-Lacivertli kulübün istediği bonservis bedelini çok bulunca transfer gerçekleşememişti. Bu gelişmeler üzerine siyahi oyuncu Avusturya kampına katılmış ve takımdan ayrılmak istemediğini söylemişti.


Schalke ve Appiah arasındaki aşk tekrar canlanırken artık top Fenerbahçe'de. Çünkü Appiah, Schalke'yle görüştüğünü doğruladı ve "Almanya'ya gitmek istiyorum ancak halen Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. Artık takımın vereceği karar bekliyorum" sözleriyle tavrını ortaya koydu. Bu durumda Fenerbahçe yönetiminin bir karar alarak yıldız futbolcuya "Git" ya da "Kal" demesi gerekiyor. "Git" denilse bile Schalke'nin veya diğer taliplilerin en az beş milyon dolarlık bir bonservisi gözden çıkarmak zorunda olması işin bir diğer boyutu.


Roberto Carlos açık kapatıyor
Dünü izinli geçiren Fenerbahçe'de Roberto Carlos Samandıra'da tek başına çalıştı. Avusturya kampına geç katıldığı için idman eksikliği bulunan Roberto Carlos, antrenör Santanna'nın özel programını uygulamaya devam etti. Vatandaşıyla birlikte kondüsyon yükleyen yıldız oyuncu bir saat 10 dakika süren çalışmada kademeli koşular yaptı. Kampın ardından teknik direktör Zico'nun bir gün izin verdiği Sarı-Lacivertli ekip, yeni sezon hazırlıklarına bugünden itibaren devam edecek. Kanarya, bugünü sabah ve akşam olmak üzere çift antrenmanla geçirecek.


Shakhtar'la hazırlık maçı
Bu arada Fenerbahçe, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı ile özel bir maç yapacak. Sarı-Lacivertlilerin internet sitesinde yapılan açıklamada, karşılaşmanın 28 Temmuz Cumartesi günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacağı belirtildi. Maçın saati ve bilet fiyatları daha sonra açıklanacak.
Galatasaray'da Lincoln'ün hazırlık maçlarında oynamamasına benzer bir durum Fenerbahçe'de de yaşanıyordu. Roberto Carlos, geç katıldığı kampta idman eksikliği nedeniyle hazırlık maçlarında riske edilmemişti. Fenerbahçeli taraftarlar '3' numaralı formayı bu cumartesi Şükrü Saracoğlu'nun çimlerinde görebilir.
Bu arada Alex de Souza, bugün takıma katılacak. Turkcell Süper Lig'in son gol kralı, sakatlığının tedavisi için ülkesi Brezilya'da bulunuyordu.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2007 Salı 06:01:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?