19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Sen misin hocaya şaka yapan

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Valencia, tecrübeli İspanyol futbolcu Ivan Helguera'nın sözleşmesini feshetti.

Valencia'yla 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ivan Helguera'nın sözleşmesi feshedildi. 33 yaşındaki tecrübeli futbolcunun Ocak ayı ara transfer döneminde bedelsiz olarak istediği kulübe transfer olabileceği açıklandı.

Helguera, 2000 ve 2002 yıllarından Real Madrid formasıyla Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşamış, 2007 yılında bedelsiz olarak Valencia'ya transfer olmuştu.

Helguera, teknik direktör Unai Emery'yle yaşadığı sorunlar nedeniyle bu sezon Valencia forması giymekte zorlanıyordu.

Son olarak ikili arasında soyunma odasında yaşanan tartışma bardağı taşıran son damla oldu. Emery, Çarşamba günü oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçında taktik tahtasında bir şeyler yazmış ancak Helguera arkadaşlarına şaka yapmak için onun yazdığı yazıları değiştirmişti. Emery'nin bu duruma sinirlenmesi üzerine ise ikili arasındaki ipler kopmuştu.

Helguera, bu sezon Emery'nin hışmına uğrayan ikinci futbolcu oldu. Geçtiğimiz hafta da Alman kaleci Timo Hildebrand'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiş, tecrübeli kaleci de Buındesliga lideri Hoffenheim'a transfer olmuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2008 Pazar 12:17:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?