19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Şener görevi devraldı

Trabzonspor'un yeni Kulüp Başkanı Sadri Şener, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne giderek görevi eski yönetimden resmen devraldı.

Tesislere gelişinde kendisini karşılayan tesis çalışanları ile tek tek tokalaşan Başkan Sadri Şener, ilk icraat olarak bekleme salonunda bulunan ve hayatlarını kaybeden eski sporcu, yönetici ve başkanların resimlerinin bulunduğu "Aramızdan ayrılanlar" panosunun kaldırılmasını isteyerek, bu panoda bulunan resimlerin bir kitapta toplanmasını istedi. Daha sonra eski yönetim kurulu adına Haşim Sayitoğlu'ndan görevi devralan Şener, hizmetlerinden ötürü kendilerine teşekkür etti.

Devir teslim töreninde konuşan eski Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, yeni gelen yönetime başarılar dileyerek, "Her konuda kendilerine yardımcı olacağız. Trabzonspor'un bundan sonraki sürecinde birlik ve beraberlik sağlanarak saha sonuçlarının da iyi olmasını diliyoruz. Bizim geçmiş dönemde yapamadıklarımızı inşallah yeni seçilen yönetim başarır. Biz de gururla sizleri omuzlarımızda taşırız. Sizlere üstün başarılar diliyoruz, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Başkan Sadri Şener ise kendilerine teşekkür ederek, "Kibar ve nazik devir teslim törenlerini zor yakalarsınız. Trabzonspor'un büyüklüğü de buradan gelmektedir. Kendilerine geçmişteki emekleri, çalışmaları ve gayretleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz. Sayın Nuri Albayrak da biraz önce beni telefonla aradı, bana ve yönetim kuruluma başarılar diledi. Kendisine teşekkür ediyorum. Trabzonsporluyuz, yarın başka yönetimler gelecek. Bütün uğraşımız Trabzonspor'u daha üst noktalara taşımak olacaktır. Geçmiş yönetim kurulundaki arkadaşların deneyiminden de her zaman istifade edeceğim" diye konuştu.

Başkan Şener, daha sonra Sayitoğlu ve eski yöneticileri tek tek uğurlarken, basın mensuplarına beraberindeki yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte poz verdi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2008 Pazartesi 18:16:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?