27
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Sercan tamam

Gençlik harekatına devam eden Fenerbahçe yönetimi, bombasını patlattı Sarı-lacivertliler Bursaspor'un 18 yaşındaki yıldızı Sercan'ın transferini bitirdi.
Gelecek sezonun hazırlıklarına şimdiden başlayan Fenerbahçe Yönetimi, ilk anlaşmayı Sercan Yıldırım için Bursaspor ile yaptı. Avrupa'ya erken veda eden, ligde şampiyonluk yarışında rakiplerinden uzak kalan ve yoluna sadece Türkiye Kupası'nda iddialı şekilde devam eden sarılacivertliler, sezon sonunda kadroda köklü değişiklikler yapmayı düşünüyor. Burak Yılmaz, Ali Bilgin, Maldonado ve Josico'yu gözden çıkaran Fenerbahçe, uzun süredir girişimlerde bulunduğu Sercan Yıldırım'ın transferini sonunda bitirmeyi başardı.

DEDE'DEN GEÇER NOT
BursasporFenerbahçe maçında yıldız oyuncunun performansını beğenen teknik direktör Luis Aragones'ten İyi futbolcu. Transfer edilirse faydalı olur" raporunu alan sarılacivertli kurmaylar, uzun süredir görüştükleri Bursasporlu yöneticilerle sezon sonu için anlaşmaya vardı. Fenerbahçe Sercan için yeşilbeyazlılara 3 milyon euro civarında bir bonservis ödeyecek. Pazarlıkta sarılacivertlilerin bonservis ücretini düşürmek için takas önerisinde bulunduğu ancak Bursasporlu idarecilerin bunu kabul etmediği öğrenildi. Milli futbolcunun da Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardığı kaydedildi.

SERCAN KİMDİR?
5 Nisan 1990 doğumluolan Sercan Yıldırım, gelecek hafta 19 yaşına basacak. Samet Aybaba'nınPAF Takım'dan Bursaspor kadrosuna monte ettiği yıldız oyuncu, yeşilbeyazlı formayla bu sezon 28 maçta 11 gole imza attı. Milli Takım'ın İspanya sınavı aday kadrosuna daçağrılan Sercan, geleceğin en büyük yıldızadaylarından.

Sabah
Yayın Tarihi : 29 Mart 2009 Pazar 17:53:45
Güncelleme :29 Mart 2009 Pazar 17:58:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selcuk gündüz IP: 78.49.157.xxx Tarih : 31.03.2009 19:12:05

YAZIK BIR YILDIZ  DAHA  PARLAMADAN SÖNECEK