29
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Sercan ve Volkan için ne dedi?

ERTUĞRUL SAĞLAM'DAN SERCAN VE VOLKAN ŞEN AÇIKLAMASI

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Sercan Yıldırım'ın Rusya'ya transferinin netleşmediğini belirterek, "Mukavale falan imzalanmadı. Kulüp şartlarını ortaya koydu. O şartlar kabul edilirse olur, Sercan'ı mutlaka göndermek gibi bir saplantımız yok. Giderse hayırlı olsun, gitmezse en iyi şekilde faydalanmanın yollarını ararız" dedi.

Volkan Şen'in, "Sağlam'ı çok seviyorum, ama ona kırıldım. Galatasaray'la anlaştım" sözlerine de açıklık getiren Ertuğrul Sağlam, "Volkan'ın böyle bir şey söyleyip söylemediğinden emin değiliz. Kendisiyle görüşeceğim. Ayrıca bazı bilgilerin sosyal paylaşım sitesinden yayılmasını doğru bulmuyorum" diye konuştu.

Futbolda şiddetin engellenmesi konulu panelin ardından gazetecilerin sorularını cevaplandıran Sağlam, Volkan Şen'i sezon başında Galatasaray'ın istediğini ifade ederek, "Son açıklamalarından sonra Volkan ile görüşmedim. Görüşüp konuşuruz. O sözleri söyleyip söylemediğine bakarız" diye konuştu.

"SERCAN'I İLLAKİ GÖNDERMEK İSTEMİYORUZ"

Sağlam, Sercan'ın Lokomotiv Moskova'ya transferinin de bitmediğini kaydederek, "Transferde henüz kesinleşmiş bir durum yok. Olursa olur, bizim Sercan'ı mutlaka göndermek gibi bir saplantımız yok. Giderse hem kendisi hem kulübü için 'hayırlı olsun' deriz, gitmezse de ondan en iyi şekilde faydalanmanın yollarını ararız. Ancak, medyada yer alan (Anlaştı, bugün 4 yıllık sözleşmeye imza atacak) iddiaları doğru değil" diye konuştu.

SAĞLAM'IN TWITER İSYANI

Sağlam, futbolcuların facebook, msn, twiter gibi sosyal paylaşım ağlarında görüşlerini paylaşmasının sıkıntıya yol açtığını da kaydederek, "Bu konuyu kontrol altına aldığımızı düşünüyorduk. Basınla olan görüşmelerde kulübün izni olması gerekiyor. Her futbolcunun kendi sosyal paylaşım ağında bazı şeyleri paylaşması hoş bir durum değil" şeklinde konuştu.

VOLKAN ŞEN NE DEMİŞTİ ?

Volkan'ın dün takım arkadaşlarına Galatasaray ile anlaştığını söylediği öne sürülürken, haberlerde Volkan'ın Ertuğrul Sağlam'a kırgın olduğu ifade edilmişti. Genç yıldızın, Ertuğrul Sağlam için, "Onu çok seviyorum ama beni bir hiç uğruna kadro dışı bıraktı. Ivankov 1 hafta ülkesine gitti ama geldiğinde sorun olmadı. Ben 1 gün Amerika'dan geç geldim diye kadro dışı kaldım. Bu olay beni çok yıprattı" dediği ileri sürülmüştü.

Bursaspor ile sözleşmesi 2013 yılında bitecek olan Volkan'ın da takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2011 Perşembe 15:58:03
Güncelleme :3 Mart 2011 Perşembe 20:28:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?