28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Serena Williams şok etti

Avustralya'da devam eden yılın ilk Grand Slam'i Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda, yarışmanın favori isimlerinden Serena Williams, Slovak rakibine yenilerek elendi.

Avustralya Açık'ın favori isimlerinden olan 13 numaralı seri başı Amerikalı tenisçi Serena Williams 4. tura çıkma mücadelesi verdiği 17. numaralı seri başı Slovak raket Daniela Hantuchova'ya 6/1 ve 7/6'lık setlerle mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Aldığı şok yenilgi sonrası bir açıklama yapan Serena Williams, "Bugün istediğim atışları yapamadım. Her şeyi deniyordum fakat sadece başaramıyordum. İşte bu da her şeyi deneyip başaramadığımız günlerden birisiydi" dedi. 1999 yılından beri Melbourne Park'ta katıldığı tüm yarışmalardaki en kötü performansını sergileyen Serena Williams maçtan önce yeterince antrenman yapmadığı yönündeki eleştirilere ise "Yeterince hazırlandım. Sadece bugün günümde değildim. Topu her yöne vurdum ancak olmadı" sözleriyle cevap verdi.

Turnuvanın ilk turunda da kardeşi Venus'ün elenmesiyle birlikte favori olarak gösterilen Williams kardeşler turnuvaya erken veda ederek büyük hayal kırıklığı yaşatmış oldular.

.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 15:53:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?