22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Sergen: Bunun İnönü'sü de var

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Sergen Yalçın, Galatasaray karşısında oyuna iyi başladıklarını ancak Hakemin kararlarını Sarı Kırmızılı takım lehine kullanması nedeniyle maçı kaybettiklerini söyledi.

Galatasaray'ın kendilerinden daha iyi bir oyun ortaya koyduğunu söyleyen Yalçın, "Maça iyi başladık iki kez de öne geçtik ama Galatasaray bizden daha iyi oynadı. Bizim geri çekilmemiz hakemin Galatasaray'ı itelemesi maçı kaybetmemize neden oldu. Hakem Galatasaraylı futbolculara sarı kartları göstermemekte ısrar etti. Ümit'in kartı kırmızıydı ama hakem kullanamadı. İbrahim Akın sakatlığından sonra oyuncu değiştirecektik ama bir türlü değiştiremedik ve 2 gol yedik. Bize kolaylıkla gösterdiği kartları Galatasaray'a göstermedi, bizim oyuncularımızı sindirdi. Hakem Galatyasaray'a yardım etti ama bunun İnönü'sü de var" diye konuştu. 

.
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2005 Pazar 11:24:16
Güncelleme :11 Aralık 2005 Pazar 11:33:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet akkoyun IP: 212.174.189.xxx Tarih : 12.12.2005 14:56:46
Segili Sergen Bizler Gs.taraftarı olarak senide kuçakladık.Böyle sindirme demeçlerle bir yere varamassın.Bana kalırsa Esas Kırmızı kart ibrahim toraman'a çıkmadı neydi onun yaptığı sanki karşısında düşman askeri varmış gibi.Sen önçe biraz zayıfla