22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Serhat Akın Köln'e, kardeşi Manisa'ya

Belçika'nın Anderlecht takımında forma giyen Serhat Akın'ın, Daum'un çalıştırdığı FC Köln'e transferi kesinleşti. Milli futbolcu, Alman teknik adamla arasında hiçbir sorun olmadığını söyledi.

Anderlecht'te forma giyen milli futbolcu Serhat Akın'ın, Almanya'nın FC Köln takımına 4 aylığına kiralanması kesinlik kazandı.

Bazı çevrelerde Daum ile arasında problem olduğu yönünde yanlış bir bilginin olduğunu vurgulayan Serhat Akın, "Beni Fenerbahçe'den Daum' yollamadı. Köln Kulübü'ne de Daum için gidiyorum. Yoksa birinci lig takımından ayrılarak ikinci lig takımında oynamazdım.Fenerbahçe'den kendi isteğimle ayrıldım. Daum'la aramda hiçbir sorun yok" dedi.

Cuma günü FC Köln'ün Burghausen ile ypacağı maçta forma giyeceğini belirten Serhat, "4 ay sonra Anderlecht'e dönmem gerekiyor, ama hiçbir şey belli olmaz, çünkü başka tekliflerde var" diye konuştu.

SERKAN AKIN VESTEL MANİSASPOR'DA

Öta yandan, Anderlecht'in PAF takımında forma giyen Serhat Akın'ın kardeşi 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Serkan Akın, Vestel Manisaspor ile sözleşme imzaladı.

Serhat, kardeşinin Vestel Manisaspor'a transferini doğruladı.

Serkan, Anderlecht'de forma giydiği 1.5 sezonda 6 gol atarken, 9 da asist yaptı.

aa
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2007 Pazartesi 19:42:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?