19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Seyircisiz maçlar için ilginç çözüm

Boluspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan karşılaşma için Bolu'ya gelen Doğan, maç öncesinde Karaçayır Mahallesi'ndeki spor sahasında oynanan Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu'nun organize ettiği, Türkiye İşitme Engelliler Şampiyonası'nın final müsabakalarını izledi. Boluspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını izlemek için Atatürk Stadı'na gelen Doğan'ı, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı ile yönetimi karşıladı.

Devre arasında açıklama yapan Doğan, Anadolu'ya gezdiklerini belirterek, şöyle konuştu: ''Her hafta bir yere gidiyoruz ve bugün de Bolu'ya geldik. Anadolu'daki başarılı takımların hikâyelerini dinlemeye geliyoruz. Boluspor'da son yıllarda büyük bir çıkış yaptı. Boluspor, başkanı, yönetimi ve teknik direktörü ile hedefine istikrarlı bir şekilde ilerliyor. Tesisleri görmek ve varsa sorunları dinlemek için geldik.''

Doğan, cezaların federasyon kurallarında değerlendirildiği kaydederek, ''Kurullar ellerindeki talimatlar gereği, yönetmenlikler gereği ne yazıyorsa onu uygularlar. Dolayısıyla bütün futbol kulüpleri ona göre hareket etmek zorunda. Seyircisiz maçların keyfi yok. Cezaların uygulanması gerek. Bu ceza uygulamasında, seyircisiz maçlar yerine bayan seyircilerin olduğu karşılaşmaların oynanabilirliği konusunda arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Açıklayacağımız yeni statülerde bunları göreceğiz'' şeklinde konuştu.

..
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2008 Cumartesi 19:21:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?