22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Sezgin Panionios maçından umutlu

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, UEFA Kupası'nda Perşembe günü Panionios ile çok önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, "Panionios maçı bizim için dönüm noktası olabilir. Atina'dan iyi bir sonuçla döneceğimize ve gruptan çıkacağımıza inanıyorum" dedi.


Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Başkan Yardımcısı Adnan Polat'a 'İtalya Devlet Nişanı' verilmesi nedeniyle Çırağan Sarayı'nda düzenlenen törende UEFA Kupası'nda Panionios ile oynayacakları maçla ilgili açıklamalarda bulundu. UEFA Kupası'nda gruptan çıkacaklarına inandığını ifade eden Adnan Sezgin, "Türkiye'de genellikle skora ve sonuca bağlı değerlendirmeler yapılıyor. Türkiye Ligi'nde iyi gidiyoruz. Süper Lig'de yenilgisiz tek takımız. Lideriz ve bunu da sürdürecek yetenekli ve
tecrübeli kadroya sahip olduğumuza inanıyorum ama maalesef UEFA Kupası'nda ilk iki maçta başarılı sonuçlar alamadık. Panionios maçı bizim için dönüm noktası olabilir. Ben Atina'dan iyi bir sonuçla Türkiye'ye dönebileceğimize ve bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Umarım bütün bunları başarırız" diye konuştu.


Ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'a Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarında başarılar dileyen Sezgin, "Sadece bizim Panionios ile oynayacağımız maç önemli değil, aynı zamanda Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de yapacağı çok önemli maçlar var, onlara da başarılar diliyorum. Bu maçların niteliği artık sadece kulüp bazında değil ülke bazında da çok önemli. Bizim ülke bazında puanlarımızı artırmaya ihtiyacımız var. Dolayısıyla hep birlikte alacağımız başarılar ülke adına çok önemli. Umarım hepimiz için, Türkiye için mutlu bir hafta olur" ifadelerini kullandı.


Genç bir kadroya sahip olduklarını ve bu kadronun çok daha başarılı olacağına inandığını söyleyen Sezgin, "Galatasaray'da şu anda çok önemli işler var. Trabzonspor'da önemli eksiklerimize rağmen galip geldik. Ligde lideriz, en fazla gol atan, en az gol yiyen takımız. Biz bu takımın daha iyi olacağı inancındayız. Daha yolun başındayız, daha iyi olacağız. Sadece Serkan'ı değil, Trabzonspor maçında sahaya çıkan ilk 11'deki oyuncuların yaşlarını incelerseniz bu takımda çok genç futbolcuların olduğunu görürsünüz. Dolayısıyla hem bizim hem de onların Galatasaray'a verebileceği çok önemli hizmetler var. Başta Serkan olmak üzere tüm bu genç arkadaşlarımızın daha başarılı olacaklarına inanıyorum. Umarım hem Galatasaray'a hem Türk futboluna uzun yıllar hizmet ederler" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2007 Salı 03:06:26
Güncelleme :27 Kasım 2007 Salı 03:17:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?