19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Sharapova İstanbul'a gelmiyor

SharapovaÜnlü Rus tenisçi Maria Sharapova, sakatlığı nedeniyle, daha önce katılacağı açıklanan WTA İstanbul Cup tenis turnuvasından çekildi.

İstanbul Cup Organizasyon Komitesi`nden yapılan yazılı açıklamada, Dünya sıralamasında 4. durumda bulunan Maria Sharapova, Roma turnuvasından çekilmesine neden olan ayak bileğindeki sakatlığının nüksetmesinden dolayı, İstanbul Cup`tan da çekilmek zorunda kaldı.

Sharapova`nın organizasyon komitesine yazılı bir açıklama göndererek, İstanbul Cup`a katılamamaktan dolayı duyduğu üzüntüyü ve gelecek yıllarda yeniden bu şans kendisine tanındığı takdirde turnuvada oynamaktan onur duyacağını belirttiği bildirildi.

Sharapova`nın İstanbul Cup Organizasyon Komitesi`ne gönderdiği yazı şöyle: ``Sayın İstanbul Cup Organizasyon Komitesi yetkilileri, Sağ ayak bileğimde oluşan rahatsızlığın henüz tam olarak iyileşememesinden dolayı, İstanbul Cup`tan çekilmek zorunda olduğumu üzüntüyle bildiriyorum.

Avrupa`ya, Internazionali d`Italia`da oynayacağımı umut ederek gelmiştim. Bu esnada, çok büyük bir organizasyon olduğunu önceden de bildiğim İstanbul Cup`ta, bana da oynama fırsatı verilmesinden dolayı gerçekten gurur duydum. Fakat, ne yazık ki, turnuvada yarışabilecek performansa kavuşabilmek için mümkün olan en sıkı ve yoğun çalışmayı yapmama rağmen henüz tam olarak tenis oynayabilecek duruma gelemedim.

Roland Garros tenis turnuvasına kadar tamamen iyileşmiş ve hazır olacağım konusundaki iyimserliğimi koruyorum. İstanbul Cup`ta ilerde yeniden bana oynayabilme şansının verileceğini ve bu büyük uluslararası organizasyonda yarışabilmeyi umut ediyorum. Saygılarımla,``
.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2006 Cuma 13:16:31
Güncelleme :19 Mayıs 2006 Cuma 13:28:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?