28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Şike dosyaları Erdoğan'a gitmedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, futboldaki şike iddialarına ilişkin, "henüz önüne gelmiş bir dosya bulunmadığını" belirterek, "Spordan sorumlu başbakan yardımcım, bu konuyla ilgili çalışmalarını yapıyor" dedi.

Cuma namazını konutunun yakınındaki Akabe Camii'nde kılan Başbakan Erdoğan, cami çıkışı kendisine sevgi gösterisinde bulunan çocuklara çeşitli oyuncaklar dağıttı.

Erdoğan, gazetecilerin, futboldaki şike iddialarına ilişkin sorusu üzerine şunları kaydetti.

"2006-2007 futbol sezonunun, özellikle bundan önce yaşadığımız sıkıntıları yaşamamak kaydıyla sportmence geçmesini temenni ediyoruz. Özellikle Avrupa'da ülkemizin bundan önceki yıla göre çok daha başarılı olmasını ve yeniden daha önceki yıllara ulaşma başarısını göstermelerini temenni ediyorum. İnanıyorum ki, kulüplerimizin şu andaki performansı bu istikamette. Özellikle de Kayserispor'un UEFA'ya gitme şansını yakalaması ve elemiş olması gücümüzü yeniden ortaya koydu. Kulüplerin hepsine başarılar diliyorum."

Mehmet Ali Şahin'in bugün bir gazetede dosyanın Başbakanlıkta olduğu yönünde açıklamasının bulunduğunun hatırlatılması üzerine Erdoğan, "Biliyorsunuz dosya bana direkt gelmez. Önce müsteşarıma gelir, ondan sonra bana ulaşır" diye konuştu.


aa
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2006 Cuma 15:55:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?