20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Şimdi sıra taraftarda!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, transfer çalışmalarının planlandığı gibi devam ettiğini belirterek, hedeflendiği gibi sezon başı kampına kadar kadronun eksiksiz olarak tamamlanacağını söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bordo-mavili kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak transfer çalışmalarının planlandığı gibi devam ettiğini belirterek, "Hedeflendiği gibi sezon başı kampına kadar kadromuzu eksiksiz olarak tamamlayacağız. Bu doğrultuda transferle ilgili sorumlu yöneticiler ciddi bir çaba sarf ediyor. Biz verdiğimiz sözleri tutuyoruz. Şimdi sıra taraftarda" yorumunu yaptı.

Yönetim kurulu olarak kombine kartlarla ilgili çalışmaları tamamlayarak 9 Haziran tarihinden itibaren satışa başlayacaklarını dile getiren Şener, "Kombine kartların satılacağı gişelerin önünde uzun kuyruklar oluşmasını bekliyoruz. Trabzonspor'un büyüklüğü ne Fenerbahçe'den ne de Galatasaray'dan aşağı kalır. Taraftarlarımız bunu bir kez dana tüm Türkiye'ye göstereceklerdir. Her zaman ve her koşulda olduğu gibi bu konuda da onlara fazlasıyla güveniyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 16:31:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?