19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Sinan Engin'e sert tepki!

Fenerbahçe, Sinan Engin'in İspanyol golcü Güiza ile ilgili yaptığı yorumlara sert tepki gösterdi.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Fenerbahçe Kulübü'nün transferleri hakkında yorumlar yapmanın Sinan Engin'in haddine olmadığı belirtilerek, "Beşiktaş futbol takımı menajeri sayın Sinan Engin'in geçen sezon başında yaptığı yakışıksız açıklamaların benzerini bugünlerde yine tekrarladığını üzülerek görüyoruz.

Geçen sene takımımızın Roberto Carlos transferinin ardından kendince basit yorumlarda bulunan sayın Engin, bu gereksiz ve yakışık almayan tavrını bu kez de yeni transferimiz Güiza hakkında yorumlar yaparak tekrarlamaktadır.

Biz nasıl ki Beşiktaş kulübünün transferleri konusunda yorum yapmıyorsak bizim transferlerimiz hakkında yorumlar yapmak da sayın Engin'in haddine değildir.

Sporda kesinlikle tasvip etmediğimiz fanatiklik ruhuna yakın ifadeler içeren bu açıklamalar sayın Engin'in temsil ettiği Beşiktaş camiasına yakışmamaktadır.

Beşiktaş Kulübü tıpkı kulübümüz gibi 100 yıldan fazla geçmişe sahip köklü bir kurumdur. Bu tarz ifadeler ve açıklamalar kişisel çıkar ya
da kaygılar nedeniyle köklü kurumların imajlarına leke düşürmektedir.

Sayın Engin'i sorumlu bir spor adamı olmanın gereğiyle bu davranışlarından vazgeçmeye davet ediyoruz" denildi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2008 Cumartesi 18:09:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?