28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Sinan Şamil ringe çıkıyor

Profesyonel boksörümüz Sinan Şamil Sam, Avustralya’da büyük bir sınav verecek. Avrupa Şampiyonumuz, 8 sporcunun mücadele edeceği dev organizasyonda 5 milyon dolar için ringe çıkacak.

Nefesler tutuldu
Amatör boksta Türkiye’ye sayısız şampiyonluklar yaşattıktan sonra profesyonel yaşamında da birçok başarı elde eden Sinan Şamil Sam, yeni bir zafer için kolları sıvadı... Ağır sıklette mücadele eden Sam, Avustralya’da büyük bir turnuvada boy gösterecek. 1 Aralık’ta gerçekleştirilecek organizasyonda ringe çıkacak olan Sam, Melbourne’deki 55 bin kişilik Telstra Dome Spor Salonu’nda 5 milyon doların sahibi olmak için önemli rakiplerle karşı karşıya gelecek.

Güçlü rakipler
Dünya Şampiyonu O’Neil Bell, eski şampiyon Chris Byrd, Michael Moorer, Oliver McCall, Juan Carlos Gomez, Alexander Povetkin ve Jameel McCline gibi boksörlerin katılacağı turnuvada, her biri 4 raunttan oluşan maçları kazananlar üst gruba çıkacak. Sporcular, kazandıkları her karşılaşma için de 150 bin dolar alacak. Sam’ın menaceri Ahmet Öner, Türkiye’nin bayrağını zirveye dikeceklerini belirterek, “Sinan’a olan güvenim sonsuzdur. Kendisi harika bir boksör” diye konuştu.


fanatik
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2006 Pazartesi 13:20:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?