22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Sinan WBC yarı final maçına hazırlanıyor

WBC yarı final maçında 16 Haziran Cumartesi günü Ankara'da Amerikalı boksör Oliver McCall ile karşılaşacak WBC Kıtalararası Kemer sahibi boksör Sinan Şamil Sam, rakibinin de çok güçlü bir boksör olduğunu ancak 12 raundluk mücadeleyi sayıyla da olsa kazanabileceğini söyledi.
 
Ankara'da yapılacak boks maçı öncesi Hamburg'daki Hagenback Hayvanat Bahçesi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Sinan Şamil Sam, 12 haftadır sıkı bir çalışma içinde olduğunu belirterek, "Yeni antrenörümle farklı bir sistemle çalıştık. 

Rakibim de çok güçlü, ama 12 raund sonunda sayıyla da olsa maçı kazanabilirim" diye konuştu. 

Basın toplantısında konuşan Arena Box Kulübü'nün sahibi Ahmet Öner ise, Sinan Şamil Sam ile Oliver McCall arasındaki maçın 56 ülke televizyonundan canlı yayınlanacağını kaydederek, "Almanya'da da Premiere gibi güçlü bir spor kanalıyla anlaştık. Bu, bize çok büyük bir güç verdi. Türkiye'de ise maçı FOX TV canlı verecek" dedi. 

Bu arada, Sinan Şamil Sam ile Oliver McCall arasındaki maçı Premiere TV'de boksör Oktay Urkal yorumlayacak" dedi.
Basın toplantısının ardından Sinan Şamil Sam, bir boğa yılanını boynuna dolayarak basın mensuplarına poz verdi. Daha sonra hayvanat bahçesine inen Sinan Şamil Sam, fillerin bulunduğu bölüme gitti. Hayvanlara olan ilgisiyle bilinen Sinan Şamil Sam, burada fillere muz, havuç ve elma yedirerek basın mensuplarına poz verdi.
İha
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2007 Çarşamba 20:48:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?