28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Sivasspor'un golcüsü doktor dövdü

Sarılık teşhisi konulan bebeğinin bekletilmesine sinirlenen Sivasspor’un golcüsü, acil serviste tartıştığı doktor Ö.Faruk Güzelimdağ’ın elmacık kemiğini kırdı.

BİR hafta önce dünyaya gelen kız çocuğunu muayene ettirmek için hastaneye giden Sivasspor’un golcüsü Gökhan Bozkaya, acil serviste görevli doktor Ö.Faruk Güzelimdağ’la kavga etti. Elmacık kemiği kırılan ve gözü moraran doktor, tedavi altına alındı.

Eşi Yasemin Bozkaya ve 6 gün önce dünyaya gelen kızı Zeynep’le birlikte önceki akşam Devlet Hastanesi’ne giden 25 yaşındaki futbolcu, sarılık teşhisi konulan bebeği, Sultan 1. İzzettin Keykavus Devlet Hastanesi Çocuk Acil Servisi’ne götürdü. Çocuğun hastaneye yatırılmasını isteyen Bozkaya’ya doktorlar, yatışın yapılacağını ancak yeniden tetkiklerin yapılması gerektiğini söyledi.

Şikayetçi oldu

Kızının bekletilmesine sinirlenen Bozkaya, Çocuk Acil Servis doktorlarından Ö.Faruk Güzelimdağ’la önce tartışmaya başladı, ardından da kavga etti. Genç futbolunun attığı yumrukla sağ gözü moraran ve elmacık kemiği kırılan doktor Güzelimdağ, aynı hastanede tedavi altına alındı. Şikayet üzerine karakola götürülüp ifadesi alınan Gökhan Bozkaya daha sonra serbest bırakıldı. Bozkaya’nın küçük kızı ise hastaneye yatırılarak tedavi altına alındı.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2006 Perşembe 04:36:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
metin tek IP: 88.241.193.xxx Tarih : 21.12.2006 16:21:40
insan müsvettesi dedikleri şey böyle bir şey olsa gerek..bak çocuğun şu anda o yumruk attığın, elmacık kemiğini kırdığın doktorun meslektaşlarına emanet..o yumruğu atmasaydın da aynı şekilde bu doktora emanet olacaktı belki.. allah senin gibi magandalara akıl fikir versin..inşallah adli makamlar gerekli cezayı verirler.. hiç sanmıyorum ama...