31
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Skıbbe, temkinli konuştu

Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Michael Skibbe, yarınki maçın iki takım için de zorlu olacağını söyleyerek, "Şansın hangi tarafa güleceğini bilmiyorum ama umarım bizden yana olur" dedi.


Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Michael Skibbe, Ali Sami Yen Stadı'nda bir basın toplantısı düzenledi. Yarınki maçın iki takım adına da zorlu olacağını söyleyen Skibbe, "Yarın iki en iyi takım karşı karşıya geliyor, çok ilginç bir maç olacak. İki takım adına zorlu bir müsabaka olacak. İki takımda da eksik oyuncular var, ancak her iki takım da bu eksiklerin yerini dolduracak çok kaliteli futbolculara sahip. Yarınki maçta şansın hangi tarafa güleceğini bilmiyorum, ama umarım bizden yana olur" diye konuştu.


Yarın iki Alman teknik adamın karşı karşıya gelmesinin sporda olağan şeyler olduğunu ifade eden Skibbe, "Feldkamp yaşlı, kurt bir teknik adam. Takımı da özellikle savunmada çok iyi organize oluyor. İleride çok tecrübeli oyuncuları var. Lincoln inanılmaz derecede iyi bir oyun kurucu. Ben kadromdan çok memnunum. Feldkamp da kendi takımı adına umutlu olabilir, çünkü çok iyi oyunculara sahip" dedi.


"Galatasaray'ı oynadığı son 2 maçta nasıl buldunuz ?" sorusuna ise Skibbe, "Defansta çok iyi organize oluyorlar. Kenardan çok iyi aksiyonları oluyor. Her şeye rağmen kadrolarında çok tecrübeli oyuncuları var. Galatasaray, Fenerbahçe ile oynadıkları kupa maçında inanılmaz derecede hoşuma gitti" ifadelerini kullandı. Skibbe, Galatasaray'ın forvet oyuncularını durdurmak için savunmalarını en iyi şekilde kuracaklarını belirtirken, Galatasaray ile yapacakları her iki karşılaşmanın da güzel atmosferlerde geçeceğini, Almanya'daki maçta da Türk seyircilerinin olmasının kendilerini özellikle sevindirdiğini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2008 Salı 23:09:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?