30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Song'un örnek azmi

Kamerunlu defans oyuncusu Rigobert Song, kısa zamanda Bordo-mavili takıma uyum sağlarken, idmanlardaki hırslı çalışmasıyla takım arkadaşlarına da örnek oluyor. 

Kamerun Milli Takımı'nın da kaptanlığını yapan Rigobert Song, oynadığı takımlarda 'büyük abi', 'büyük şef' lakaplarıyla anılıyor. Song'un futbola bakış açısını ve karekterini gören takım arkadaşları da onu örnek almaya başladı. Özellikle bu sezon tecrübeli ve genç isimleri kadrosunda barındıran Trabzonspor, Kamerunlu yıldızın tecrübesinden istifade etmek istiyor. Song'un antrenmanlardaki çalışma temposu ve hırsından hayli memnun olan Teknik Direktör Ersun Yanal, Song'dan kendisine fazla yüklenmemesini istedi. Tecrübeli oyuncuyla yakından ilgilinen Ersun Yanal, gerek antrenmanlarda gerekse saha dışındaki sergilediği tavırla beğeni kazanan Song'a takımda ağabeylik görevini yüklemiş durumda. 

Trabzonspor'da takım kaptanı Hüseyin Çimşir'den sonra takımın 2 ve 3 kaptanının kim olacağı henüz açıklanmazken, Bordo-mavili kulübün Song'un kaptanlık tecrübesinden de yararlanmak istiyor.

...
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 14:12:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?