27
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Souness ısrarla istiyor

Sezon başından beri Anelka'yı transfer etmek isteyen ve bunu her fırsatta dile getiren Newcastle United teknik direktörü Graeme Souness, futbolcuyu almak için yeni bir girişimde bulundu.

Sezon başından beri büyük baskı altında olan Newcastle United teknik direktörü Graeme Souness içinde bulunduğu krizden kurtulmak yolunda Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Nicolas Anelka için atağa geçti. Her fırsatta Anelka'yı kadrosunda görmek istediğini belirten Souness, yıldız golcüsü Owen'ın sakatlandığı hafta yeniden Fransız futbolcu için girişimlere başladı.

Magpies teknik patronu 3 maçta aldıkları 1 puan ve Owen'ın sakatlığı sebebiyle üzerinde artan baskıyı yıldız bir golcü alarak azaltmak istiyor.. Owen'ın kırılan parmağı sebebiyle 3 ay sahalardan uzak kalması beklenirken büyük bir gol sıkıntısı çeken Souness sezon başında da gündeme aldığı ancak başarılı olmadığı Anelka için yeniden harakete geçti.

Fransız yıldızı çok beğendiğini dile getiren Souness, Fenerbahçe'ye yeni bir teklifle gitmek için hazır olduğunu belirtti. Anelka ise İngiliz "Sun" gazetesinde yer alan bir haberinde Fenerbahçe'den ayrılma durumunda İngiltere'ye gitmek istediğini söylemişti.

Öte yandan İngiliz gazeteleri Souness'ın başka bir tranfer daha yapamadan 72 saat içerisinde görevini kaybedebileceğini yazıyor..

.
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2006 Çarşamba 13:59:13
Güncelleme :4 Ocak 2006 Çarşamba 14:11:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?