16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Sultanlar'a tarihi prim

Ankara'daki Olimpiyat ön elemelerinde bugün ilk sınavını Hırvatistan'a karşı verecek Filenin Sultanları, 2008 Pekin'e giderse 50'şer bin YTL prim alacak.

Filenin Sultanları, 2008 Pekin Olimpiyatı'na katılma hakkı elde ettiği takdirde 50'şer bir YTL prim alacak.
Tarihinde ilk kez Grand Prix finallerine katılma başarısı göstererek 10'ar bin YTL prim kazanan Filenin Sultanları, 2008 Pekin Olimpiyatı'na katılma hakkı elde ederse 50'şer bir YTL ile ödüllendirilecek. 

Ankara'da bugün başlayacak olimpiyat ön elemelerinde ilk sınavını saat 18.00'de Hırvatistan'a karşı verecek olan ay-yıldızlı ekip, grubunda Fransa, İspanya, Hırvatistan, Avusturya arasından sıyrılıp Almanya'da yapılacak Kıta Olimpiyat elemelerine katılmayı hedefleyecek. 

Milli takım teknik direktörü Alexandro Chappini geniş bir kadro yaratmak için uğraştıklarını belirterek," Dünya'da voleybolda söz sahibi olan ülkeler birbirine denk iki takım kuracak kadroyu oluşturabiliyor. Bu da yoğun maç dönemlerinde oyuncularını dinlendirme fırsatı yaratıyor. Biz de geniş bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Turnuvada hedefimiz ilk sırada yer alıp, Almanya'daki organizasyona katılmak" diye konuştu.

İLHAN GÜLER/Milliyet
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2007 Çarşamba 13:27:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?