20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Tabata-Sezer pazarlığı

ESKİŞEHİRSPOR'UN ANTALYA KAMPI SÜRÜYOR

Eskişehirspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdürüyor.

Serik İlçesi'ne bağlı Belek Beldesi'ndeki Calista Otel'de kamp yapan Siyah-kırmızılı takım, çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Teknik direktör Bülent Uygun yönetimindeki antrenmanlarda futbolcuların performansları bilgisayar destekli bir sistemle takip ediliyor.

Kampı ziyaret eden Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, İHA'ya yaptığı açıklamada, ligdeki hedefleri ve transfer çalışmaları ilgili bilgiler verdi. Sürprizlerle dolu bir ilk yarı yaşandığını ifade eden Ünal, "Türk futbolunun kalitesinin arttığı, herkesin birbirini yenebildiği bir lig yaşadık. İkinci devrede herkes daha güçlü olacak. Sezon başı yaşadığımız şanssızlıklar lige iyi başlamamızı engelledi ama 7. haftadan sonra Bülent hocayla birlikte önemli bir çıkışımız oldu. İkinci yarı öncesinde Antalya'da çok önemli bir kamp dönemi geçiriyoruz. Oyuncularımız iyi çalışıyorlar. Takımımız, 7. haftadan sonraki performansımı devam ettirirse 3 puanlı sistemde bütün hedefleri kovalamak mümkün. Daha üst sıraları hedefliyoruz. Ligi inşallah arzu ettiğimiz yerde bitiririz" dedi.

Devre arasında transfer yapacaklarını belirten Halil Ünal, "Yollarımızı ayırdığımız arkadaşlar var. Eksik gördüğümüz yerleri, takıma yakışacak ve katkı sağlayacak oyuncularla doldurmak istiyoruz. Çok fazla oyuncu almayacağız. Takımın yapısını koruyarak bir stoper ve bir forvet transferi söz konusu. Bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Önümüzdeki günlerde inşallah iki önemli oyuncuyla sözleşme imzalayacağız" diye konuştu.

Beşiktaş ile Tabata-Sezer takası konusunda pazarlıkların sürdüğünü kaydeden Ünal, "Henüz bu konuda bitmiş bir şey yok. Transferler pazarlıkla oluyor. Her iki kulübün de menfaatlerine uyduğu takdirde gerçekleşiyor. Beşiktaş Kulübü ile pazarlığımız devam ediyor. Şu anda pek olumlu görünmüyor ama hayırlısı" ifadelerini kullandı.

ESKİŞEHİRSPOR'UN ANTALYA KAMPI SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2011 Pazartesi 09:58:02
Güncelleme :3 Ocak 2011 Pazartesi 13:08:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?