22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Tam bir Avrupalı gibi:0-2

Fenerbahçe
Volkan
Önder
Lugano
Edu
R.Carlos
Deivid (Dk. 83 Vederson)
Aurelio
Deniz
Tümer (Dk. 63 Colin Kazım)
Alex (Dk. 76 Selçuk)
Kezman

Anderlecht
Zitka
Wasilewski (Dk. 76 Legear)
Pareja
Juhasz
Deschacht
Polak
Biglia
Van Damme (Dk. 76 Goor)
Ahmed Hassan
Boussoufa (Dk. 57 Thereau)
Tchite

İKİNCİ YARI

90+4' Ve son düdük çalışıyor. Sarı Kanaryalar Devler Ligi'nde...

90' Anderlecht'in tehlikeli hücumunda top Hassan'a gelmeden önce F.Bahçe savunması araya girerek topu uzaklaştırdı.

86' Önder Turacı da hakeme itirazdan sarı kart görüyor.

85' Karşılaşmanın kalan dakikaları adeta formalite icabı oynanacak. Fenerbahçe ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE YÜRÜYOR...

83' Deivid kenarda Vederson oyunda. Maç tekrar başladı.

81' Anderlecht taraftarı sahaya girmeye çalışıyor. Güvenlik güçleriyle araya girdiler. Olaylarda ilk bakışta Sarı-lacivertli taraftarların masum durumda olduğunu söyleyebiliriz.

79' Evet bu arada oyun da durdu. Anderlechtli futbolcular kendi taraftarlarını sakinleştirmeye çalışıyorlar. Hakemin isteğiyle anons yapılıyor şimdi.

77' Fenerbahçe taraftarlarının bulunduğu tribünde olaylar var... Ve olaylar giderek büyüyor. Maç bu arada devam ediyor.

76' Üç oyuncu değişikliği. F.Bahçe'de Alex çıktı Selçuk girdi. Anderlecht'teyse Vandamme yerine Goor ve Wasilewski yerine Legear giriyor.

74' GOOOLLLLLL ..... Alexx..... Mükemmel bir gol! Fenerbahçe takımında ortasahada topu kapan Deniz Barış, kelimenin tam anlamıyla usta işi bir arapasla savunmanın arkasına sızan Alex'in koşuyoluna attı. Kaleciyle karşıkarşıya kalan Alex, sol ayağıyla vurdu ve Sarı-lacivertli takımı rahatlattı: 0-2

72' KORNERLER // Anderlecht: 5 - F.Bahçe: 4

70' Bu dakikada F.Bahçe yeniden kontraatakla geldi. Topla sağ kanatta buluşan Colin Kazım hızla rakip yarıalana doğru daldı. Çizgiye yaklaşan Colin, etrafına baktıktan sonra uzak direkteki Alex'e ortaladı. Alex voleyle kaleyi yokladı. Ancak zayıf giden şutta top kaleci Zitka'da kaldı.

69' Anderlecht bu dakikalarda oyunda üstünlük kurdu. Ancak arzuladıkları tehlikeli hücumları henüz geliştiremiyorlar.

67' Tümer dışarda, Colin Kazım oyunda!

64' Wislevski'nin geliştirdiği hücumda Biglia uzaktan sert vuruyor. Top farklı şekilde üstten dışarda.

64' Tribünlerde yeralan 3 bin kadar Fenerbahçeli futbolsever, bu dakikalarda yaşadığı coşkuyla evsahibi taraftarları bastırıyorlar.

61' Fenerbahçe'de Deivid hakeme itirazdan sarı kart gördü.

57' Anderlecht'te Bousaffa çıkıyor, Thereau giriyor.

56' Fenerbahçe bu dakikalarda Anderlecht'i hiçbir şekilde oynatmadığı gibi, hızlı ve ani hücumlarla rakip kalede gol kokan pozisyonlar üretiyor.

55' Fenerbahçeli futbolcular ortasahadan kaptıkları topu hızla rakip yarı sahaya taşıdılar. Alex, soldaki Roberto Carlos'a verdi. Carlos da doğrudan, içeri giren Alex'e attı. Ancak Alex'in vuruşunda savunma araya girdi. Tehlikeli bir pozisyondu.

53' Jan Polak uzaktan sert bir şut çekti. Volkan tek hamlede topun sahibi oldu.

51' Ahhh Kezman kaçırdı... F.Bahçe'nin geliştirdiği hızlı hücumda Deivid arapasla savunmanın arkasına sarkan Kezman'ı gördü. Kaleciyle hafif çaprazdan karşıkarşıya kalan Kezman'ın vuruşunda top kaleci Zitka'da kaldı.

49' Vandamme'ın sol kanattan kullandığı kornerden sonuç çıkmadı. Anderlecht 2. devrenin başlamasıyla birlikte yarı sahamızda baskı kurdu.

46' Karşılaşmanın ikinci yarısına Fenerbahçeli futbolcuların vuruşuyla başlandı.


İLK YARI

4' GOLLL... Kezman... Sarı-lacivertli temsilcimiz golü çok erken buldu. Alex'in kullandığı kornerde topla ceza yayı dışında buluşan Tümer vurdu, ancak top Aurelio'nun önünde kaldı. Aurelio da yanındaki Kezman'a verdi. Kezman vurdu ve takımımızı öne geçirdi: 0-1

7' Anderlecht'in tehlikeli ismi Bousaffa uzak mesafeden sert ve etkili bir vuruş yaptı. Ancak top az farkla dışarı çıktı.

20' Fenerbahçe bu dakikada Alex'le tehlikeli geldi. Brezilyalı yıldızın topuna Deivid kafa vurdu. Ancak top DİREKTEN DÖNDÜ.

26' İnanılmaz bir gol kaçırdı Anderlecht. 25 metreden Bousaffa'nın kullandığı serbest vuruşta barajı aşan top üst direğimizden geri dönüyor.

30' Fenerbahçeli futbolcuların Anderlecht ceza sahasına attığı topta kaleci Zitka bir an boşa çıktı. Alex önünde kalan topa vurdu. Ancak savunma araya girdi.

33' Bu dakikada Sarı Kanaryalar derin bir OH çekti. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Vandamme'dan çok tehlikeli bir kafa vuruşu geldi. Top DİREKTEN DÖNDÜ!

40' Anderlecht takımı hücuma çıkarken topu Fenerbahçeli futbolcular kaptı. Gelişen hızlı hücumda Kezman rakip ceza sahasına kadar girdi; ancak bu arada Anderlecht savunması toparlandı. Alex içerde bekliyordu. Kezman kendisi vurmayı tercih etti. Top dışarı çıktı.

45' Karşılaşmanın ilk devresi, temsilcimizin 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Maç öncesi
- Belçika takımında Ahmed Hassan ilk 11'de.
- Brüksel'deki C.V. Stock Stadyumu'nda şimdilik daha çok Fenerbahçeli taraftarların sesleri duyuluyor.
- Karşılaşmanın canlı anlatımını bu sayfadan yapacağız. Sizler de yorumlarınızla canlı anlatımımıza katkıda bulunabilirsiniz.
..
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2007 Çarşamba 23:24:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?