22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Taraftar grubundan tepki

Beşiktaş'ın önde gelen taraftar gruplarından Çarşı, futbol takımı genel menajerliğine getirilen Sinan Engin'e tepki gösterdi

Çarşı Grubu'nun bulunduğu kapalı tribünde, "Çarşı Sinan Engin'e karşı" ve "Ya 2004 hesabını ver, ya da huzur ver" pankartları açıldı. Sinan Engin'e sözlü herhangi bir tepki gösterilmezken, pankartların açılmasından sonra taraftarlar, Ertuğrul Sağlam lehine tezahürat yaptı.

Bu arada, kapalı tribünde "Ne imparatorlar olsun, ne krallar olsun, Sağlam olsun, kaçıncı olursa olsun" yazılı pankart da dikkat çekti.

25 BİNE YAKIN TARAFTAR

Beşiktaş'ı Turkcell Süper Lig'deki ilk maçında taraftarları yalnız bırakmadı.

Yaklaşık 25 bin taraftar karşılaşmayı izlerken, eski açık tribünde bazı boşluklar göze çarptı. Taraftarlar maç öncesi geçen haftalarda vefat eden tribün lideri "Optik" lakaplı Mehmet Işıklar için de "Optik ölmedi, kalbimizde yaşıyor" tezahüratı yaptı.

Öte yandan, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy da karşılaşmayı Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile birlikte izledi.
VATAN
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2007 Pazar 10:23:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ASLAN TÜRKOĞLU IP: 88.242.42.xxx Tarih : 12.08.2007 12:01:18
BRAVO ÇARŞI TARAFTARINA.BÖYLE MAFYAVARİ İŞLERE BULAŞMIŞ,KABADAYI AYAKLARI YAPAN KİŞİLERİN TÜRK SPORUNDAN,FUTBOLDAN ELİNİ ETEĞİNİ ÇEKMELERİ HERKES İÇİN HAYIRLI OLUR!ÇÜNKÜ SPOR DOSTLUK,KARDEŞLİK,CENTİLMENLİK,TATLI REKABET ÜZERİNE KURULMUŞTUR.GEREK BJK,GEREK FB,GEREK GS,GEREKSE DİĞER SPOR KULÜPLERİNDE YÖNETİMDE YER ALAN,BURADA İSİMLERİNİ VERMEK İSTEMEDİĞİM BAZI KİŞİLERİN MAÇLARDAN SONRA YAPTIKLARI AÇIKLAMALARLA TOPLUMU KIŞKIRTMALARI SPORUN RUHUNA YAKIŞMAMAKTADIR.HER TAKIMIN TARAFTARLARI BU TİP İNSANLARA TEPKİSİNİ BU ŞEKİLDE DİLE GETİRMELİ,YÖNETİMLERDE BUNU DİKKATE ALARAK SİCİLİ TEMİZ İNSANLARLA ÇALIŞMALIDIR.ERTUĞRUL SAĞLAM GİBİ BEYEFENDİ BİR ŞAHSİYET İLE SİNAN ENGİN GİBİ BİRİNİ YANYANA DOĞRUSU YAKIŞTIRAMIYORUM.