28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Taraftara bayram hediyesi

Efes Pilsen'den bütün taraftarlara bayram sürprizi . Avrupa kupalarında Olympiakos'ile karşılaşacak Lacivert Beyazlılar'ın maçını Basketbolseverler tribünlerde üretsiz izleyecek..

Eurolague B Grubu'nda oynadığı 9 maç sonunda 2. durumda bulunan Efes Pilsen, 10. maçında yarın Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla karşılaşacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma, saat 20.15'te başlayacak ve Skytürk TV'den naklen yayınlanacak.

Efes Pilsen-Olympiakos karşılaşması bayram nedeniyle ücretsiz olarak izlenebilecek. Efes Pilsen Kulübü'nden yapılan açıklamada, biletlerini daha önce almış olan seyircilerin, Biletix satış gişelerine biletlerini iade edip, bedelini tahsil edebilecekleri bildirildi.

Efes Pilsen, Avrupa'daki 341. maçına çıkıyor. Lacivert-beyazlılar, Avrupa kupalarında bugüne dek yaptıkları 340 maçın 218'ini kazanırken, 122 maçta ise salondan yenilgiyle ayrıldı. Efes Pilsen, antrenör Oktay Mahmuti yönetiminde oynadığı 105 maçta 70 galibiyet, 35 yenilgi aldı.

Olympiakos ile karşılaşacak olan Efes Pilsen'in, Yunan takımlarına karşı üstünlüğü bulunuyor. Lacivert-beyazlılar, bugüne dek Yunan ekipleriyle yaptığı 33 maçın 18'ini kazandı, 15 maçta ise salondan yenilgiyle ayrıldı. Efes Pilsen, Olympiakos ile yaptığı 11 maçta ise 6 galibiyet, 5 yenilgi aldı.

.
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2006 Salı 13:28:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?