18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Taraftardan yeni yıl mesajı

Antalya'da yaşayan ve mezarı da Demre'de bulunan Noel Baba'ya ilişkin Antalyaspor taraftarları da esprili kutlama mesajları yayımladı.

Medical Park Antalyaspor taraftarları yaklaşan yılbaşı öncesinde Noel Baba'nın Demreli olduğunu belirterek, esprili kutlama mesajları yayımladı. Yeni yıl kutlama mesajında, 'Noel Baba Demrelidir. Antalya'nın çocuğudur. Kırmızı-beyaz giyer. Antalyasporludur' denilerek herkese mutlu yıllar dileğinde bulunuldu.

Mesaj, Antalyaspor'un resmi internet sitesinin yanı sıra, Facebook ve Twitter hesaplarından da binlerce takipçiyle paylaşıldı. Noel Baba resimli hazırlanan kutlama mesajlarında, Antalya'dan çeşitli manzaralara da yer veriliyor.

Noel Baba'ya ilişkin ilginç benzetmelerin yapıldığı kutlama mesajı birçok sosyal paylaşım sitesinde Noel Baba fotoğrafı ve Antalyaspor logolarıyla binlerce kez paylaşıldı ve beğenildi.

Herkese mutlu yıllar arzulayan Noel Baba (Aziz Nikolaus) fotoğraflarında ‘Haydi Maça! Hep destek, tam destek’ yazıları yer aldı. Antalyaspor’un sosyal paylaşım sitelerindeki sayfalarından paylaşılan fotoğraflar taraftarların beğenisini topladı

iha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2012 Cumartesi 18:18:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?