19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Taraftarlar birbirine girdi

Aziz Yıldırım'ın getirilmesinin beklendiği Metris Cezaevi önünde toplanan Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftarları arasında gerginlik yaşandı. Fenerbahçe taraftarları, Trabzonspor formalı kişilerin bulunduğu bir arabaya saldırınca panikleyen şoför, bazı taraftarlara çarparak uzaklaşmaya çalıştı.

Aziz Yıldırım'ın götürüldüğü Metris Cezaevi önünde Trabzonsporlu ve Fenerbahçeli taraftarların toplandığı görüldü. Karadenizli halkın yaşadığı bölgede Trabzonsporlu taraftarlar formalarını giyerek Metris Cezaevi önüne geldi. Tutuklama kararı ile birlikte Fenerbahçe taraftarları da Metris Cezaevi önünde toplanmaya başlayınca iki grup arasında sözlü sataşmalar yaşandı.

Bu sırada Fenerbahçeli taraftarlar, Trabzonspor formasının bulunduğu bir arabaya saldırdı. Arabadakileri darp etmeye çalışan taraftarlar, kaputa tekmeler attı. Bu sırada panikleyen araç sürücüsü, gaza basarak taraftarların arasında sıyrılmak istedi ancak bazı polis ve taraftarlara hafif şekilde çarptığı görüldü. Cezaevi önündeki Trabzonspor taraftarları da bu sırada Fenerbahçe taraftarlarına tepki gösterdi. İki takımın taraftarları arasında yaşanan kısa süreli arbede ve gerginlik, polisin araya girmesiyle büyümeden önlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2011 Pazar 21:11:03
Güncelleme :11 Temmuz 2011 Pazartesi 11:44:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
"karanlık sisler" yoğunlaşıyor IP: 88.229.234.xxx Tarih : 11.07.2011 18:28:01

Anadolu'nun, Batı emperyalistlerinin isteği doğrultusunda parçalanmasına önderlik yapan malumların çabalarına işte bir örnektir !; "etnik ayrışımcılıktan sonra sıra taraftarlara geldi, acaba sırada hangi kesimler var !