19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Taraftarlara taşlı saldırı

Eskişehirspor-Fenerbahçe maçından sonra Fenerbahçe taraftarlarını taşıyan otobüsler, bir grup taraftar tarafından taşlandı.

Otobüslerden inen Sarı-lacivertli taraftarlar da caddedeki vatandaşlara taş attı. Yaşanan olaylar, çevik kuvvet polisinin müdahalesiyle kısa sürede önlendi.

 


Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında Eskişehir Atatürk Stadı'nda Eskişehirspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçtan sonra olaylar çıktı. 2-2 beraberlikle sona eren maçın ardından Fenerbahçe taraftarlarını taşıyan otobüsler, polisin geniş güvenlik önlemleri altında stattan çıkarıldı. Fenerbahçe taraftarlarını taşıyan bir otobüs, Vişnelik Mahallesi Savaş Caddesi'nde bir grup Eskişehirsporlu taraftar tarafından taşlandı. Otobüsün camlarının kırılmasıyla öfkelenerek araçtan inen Sarı-lacivertli taraftarlar da, caddeki vatandaşlara taş attı. Sarı-lacivertli taraftarlar ile caddede bulunan vatandaşlar arasında kısa süreli arbede yaşandı. Çevik kuvvet polisinin müdahale ettiği olaylar kısa sürede yatıştırılırken, bir kafenin de camları kırıldı. Polisin müdahalesiyle daha fazla büyümeden önlenen olayların ardından Fenerbahçe taraftarlarını taşıyan otobüsler, polisin geniş güvenlik önlemleri altında kentten ayrıldı.

İha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 23:30:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?