22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Tarikata giren parayı götürüyor

Beckham’ın ABD’ye rekor transferinin perde arkasında, karısı Victoria’nın, Scientology tarikatı üyesi arkadaşı Tom Cruise’un olduğu iddia edildi.

İngiliz futbol yıldızı David Beckham’ın rekor bir sözleşmeyle ABD’nin Los Angeles Galaxy takımına gitmesinin asıl nedeninin, eşi Victoria’nın "yeni en iyi arkadaşı" Tom Cruise’un tarikatı Scientology’ye katılmak istemesi olduğu öne sürüldü.

Victoria çok istiyor

İddialara göre, bu yaz Los Angeles’a yerleştiğinde tarikat iyi bir bağış koparabileceğine inandığı Beckham çiftini müritleri arasına katmaya kararlı ve bunun için ellerinden geleni yapacak. David Beckham, tarikata pek sıcak bakmazken Victoria’nın tarikata girmeye hevesli olduğu belirtiliyor.

Düğünde birlikteydiler

Sunday Express Gazetesi’nin haberine göre, Victoria Beckham, "Tom ile Scientology hakkında konuştum. Tarikat hakkında fazla şey bilmiyorum ama yaptıkları çok güzel" dedi. Beckham’ların da gittiği Roma’daki düğünle geçen yıl evlenen Tom Cruise ve Katie Holmes, dostlarını Hollywood’daki Scientology Ünlüler Merkezi’nde misafir ediyorlar.
HÜRRİYET
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2007 Salı 03:03:30
Güncelleme :16 Ocak 2007 Salı 07:57:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?